Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂限 METAL ROBOT魂<SIDE MS> 命運高達 規格II & 配件 set

我知好多廢老會訂SEED系GUNDAM但又唔會睇戲個喎, 呢D人真心唔明
日魂 2次受注

自由、正義剪影預告

https://x.com/t_features/status/1762253940614435204?s=20

隻突自係SPEC2而已, 不過另出白翼背包便可, 咁應該又係淫限喇
日魂【3次:2024年10月発送分】3月5日(火)16時

https://x.com/t_features/status/1764551689485607016?s=20
日魂【3次:2024年10月発送分】

https://x.com/t_features/status/1764864194594341323?s=20

果部傳說(Legend)高達其實發生乜野事?點解好似成日被人無視?小弟無睇過SEED/SEED D都知有呢部機啦!
THOUTHER 發表於 7-3-2024 12:26 AM
果部傳說(Legend)高達其實發生乜野事?點解好似成日被人無視?小弟無睇過SEED/SEED D都知有呢部機啦! ...

下? 你竟然無睇SEED/SEED-D? 呸! 唔睇卡通卻買高達? 原來係齋睇圖就買機的設定L;

傳說高達在劇中的存在感好低喎, 基佬揸既, 又唔係FINAL BOSS, 人氣當然同打到基拉爛殘的天意高達差好遠喇!
熱狗OO 發表於 7-3-2024 04:06 PM
下? 你竟然無睇SEED/SEED-D? 呸! 唔睇卡通卻買高達? 原來係齋睇圖就買機的設定L;

傳說高達在劇中的存在 ...

非也!小弟係透過呢隻Game認識SEED/SEED-D入面D機體的,認真「不打不相識」︰

乜傳說高達唔係SEED-D的Final Boss黎咩?依小弟睇傳說高達似係天意高達的「二次創作」,雖然霸氣全失,但又未去到樣衰的地步,睇佢呢幅圖B社今次似乎完全無意出傳說高達︰
THOUTHER 發表於 8-3-2024 12:33 AM
非也!小弟係透過呢隻Game認識SEED/SEED-D入面D機體的,認真「不打不相識」︰

乜傳說高達唔係SEED-D的Fi ...

哦! 但你無玩街機!?
我呸!

突自又唔二次/三次受注?
難買到死!
純白騎士姬Saber 發表於 8-3-2024 10:25 AM
我呸!

突自又唔二次/三次受注?

係喎, 突自應該要買喎, 我估隻白翼背包會以魂限方式出售, 就應唔會齋出Mighty Strike Freedom架喇
熱狗OO 發表於 8-3-2024 11:21 AM
係喎, 突自應該要買喎, 我估隻白翼背包會以魂限方式出售, 就應唔會齋出Mighty Strike Freedom架喇 {:8_73 ...

會唔會咁理想啊?

B社MR魂重出多次本體+白翼背包set
仲好啦,使賺背包錢咁平

純白騎士姬Saber 發表於 8-3-2024 11:52 AM
會唔會咁理想啊?

B社MR魂重出多次本體+白翼背包set

齋背包分分鐘貴過/接近主體價錢咁屈仲好屈, 君不見METAL BUILD的突擊背包及現在的命運大炮裝?
突自極源自突自二式,突自二式膊頭同手臂同突自唔同
熱狗OO 發表於 8-3-2024 02:15 PM
齋背包分分鐘貴過/接近主體價錢咁屈仲好屈, 君不見METAL BUILD的突擊背包及現在的命運大炮裝?  ...

二式唔止背包裝備分別