Toysdaily 玩具日報

[GUNDAM] HGFC 1/144 GUNDAM MAXTER

2024年第1POST~,其實係年尾收爐最後一隻~

快樂上色集郵糸列:  HGFC GUNDAM MAXTER

唔想太齋所以加番少少水貼..
隻野分色分件都好好,

但好多位都好危險..好易爆..要好小心..

而面個位就最後組合點知條野爆左...
影完相先再重新做過..

借ROSE粒牛油炮重現經典一幕..

撲克同盟拳就差2隻... BANDAI今年快D公赧埋個2隻啦..
(PS: G GUN LOGO糸列水貼仲未買到.....快D番出啦)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
冷門機BANDAI用心造, 兩隻配角的分色及分件可能係HG系至今最高
做得咁好 竟然唔係通販 ...
stevechu55 發表於 2-1-2024 09:21 AM
做得咁好 竟然唔係通販 ...

BANDAI呢次無錯喎, 我覺得呢D配角通販就肯定變死貨, 佢目的就係招呼深度粉

其實這兩架都係主角機,通販也不會賣得少,但要搶或炒價買就免了
勇 發表於 2-1-2024 11:58 PM
其實這兩架都係主角機,通販也不會賣得少,但要搶或炒價買就免了

通販既我會入, 但唔會搶或食炒價