Toysdaily 玩具日報

查看: 4141|回復: 23

[新品消息] HG Amplified IMGN 龍王丸

HG Amplified IMGN 龍王丸
価格: 6,600円(税10%込)
発売日: 2024年05月
https://bandai-hobby.net/item/6043/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
睇下現貨幾錢,我想佢繼續出返正常動畫HG條line先
明明隻邪虎丸等緊隻正常龍王丸就咁黎拖
變到型呢下有驚喜喎~
呢隻靚過龍神丸好多, 而且隻雀又真係勁似雀喎, 可以諗下
我以為呢個系列唔會再出...乜上次隻龍神丸好好賣咩?
哇!!居然有搞出鳳王型態
上次的龍神丸都購入了,龍王丸怎能放過!!
雖說就很像鋼彈和魔神機體的融合體,但帥氣度還是夠的!!
味精重,唔係細過睇果款感覺,隨緣入手
隻龍王丸有驚喜,鳳王形勢比原版更順眼,正價值得考慮。
denniskwong 發表於 22-12-2023 09:41 AM

但咁耐只出得一隻,連改色的黑龍神丸都無出先奇怪...
到話會出空神丸先覺得不是一隻到尾.......
「魔神英雄傳35周年感謝祭」展出

https://x.com/HobbySite/status/1746021770438881488?s=20

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
denniskwong 發表於 22-12-2023 09:41 AM

都以為隻龍神丸會孤獨終老,所以一路有減都無買...
現在似會出完再出...可以睇下龍神那裡平買定先...
又登入唔到 發表於 14-1-2024 10:59 PM
都以為隻龍神丸會孤獨終老,所以一路有減都無買...
現在似會出完再出...可以睇下龍神那裡平買定先...{:5_4 ...

我就始終睇唔慣正常身比例...
denniskwong 發表於 15-1-2024 09:57 AM
我就始終睇唔慣正常身比例...

唔知是否睇慣高達個心口,總覺得隻龍神個少咁D野....
又登入唔到 發表於 15-1-2024 01:04 PM
唔知是否睇慣高達個心口,總覺得隻龍神個少咁D野....

會唔會係後面果抽背包??