Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] MODEROID 鐵甲萬能俠ZERO

th0220 發表於 7-2-2024 09:07 AM
係啦, 呢間比平時呆大那些機械人都較矮
其他通常18CM左右, 佢得15,6左右
所以放埋一齊會矮左一截

佢個背包太巨型 今次重要全透明件 入面重有花紋
而家都要7500円 再大隻D可能要過萬
transformers 發表於 6-2-2024 10:11 PM
呢間出親都係咁上下大細

你唔做下功課就鳩叫

超时空世纪ORGUSS都已經16cm
之前出的魔動王究極地隱俠係18cm (呢隻我無買但已經有得睇)
之後會出的真三一龍都已經係16cm百獸王20cm
我真係唔知咩叫呢間公司出親都係咁上下大細

呢隻個級數應該係再大隻過萬能俠系列及真三一龍, 你自己連買都未買過就係度吹, 真係唔知邊個鳩叫, 就算無買都睇下先啦, 仲要唔俾人對產品有意見呢下先O咀
kyostanley 發表於 12-2-2024 12:19 PM
之前出的魔動王究極地隱俠係18cm (呢隻我無買但已經有得睇)
之後會出的真三一 ...

帝皇到SKL我齊哂喎

咪撚大我
kyostanley 發表於 12-2-2024 12:19 PM
之後會出的真三一 ...

建議你直接 ???? 鳩設計師,太細隻令你好不安,又想起2019.....
transformers 發表於 12-2-2024 01:09 PM
帝皇到SKL我齊哂喎

咪撚大我

係你話呢間野出親都係大約呢個15CM尺吋, 我就係要話你知佢呢個系列係有出其他尺吋, 而家係你唔俾人俾意見, 我俾意見關你Q事?
kyostanley 發表於 13-2-2024 12:04 AM
係你話呢間野出親都係大約呢個15CM尺吋, 我就係要話你知佢呢個系列係有出其他尺吋, 而家係你唔俾人俾意見, ...

up to u