Toysdaily 玩具日報

查看: 1977|回復: 12

[新品消息] GUNDAM SIDE-F限定 RG 1/144 ν GUNDAM (FIRST LOT COLOR Ver.)

RG 1/144 GUNDAM SIDE-F限定 νガンダム (ファーストロットカラーVer.)
価格:5,280円(税込 10%)
発売日:2023年12月22日
https://www.gundam-base.net/products/details.php?detail=6021

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
一鸡N味。何必了!!仲有好多机冇得出。
配色也不顯得好睇、冇興趣、Skip !
大丈夫 發表於 9-12-2023 10:37 AM
一鸡N味。何必了!!仲有好多机冇得出。

唔係喎, 呢隻色的確存在又少出, 我幾鍾意的

不過無法子買到先係問題, 貴一截就無謂喇, 依家普通版海量再販大量$200內

你話我依家人在福崗就會即買
此配色係當年未上映時的吹那上出現:
https://www.youtube.com/watch?v=gOARrcTbX1Y

佢係Gundam Base限定唔係福崗限定?係嘅話上深圳去Gundam Base就得喇!

不過RG我已經有普通牛,hws牛仲有福崗牛,夠晒皮喇~

GUNDAM SIDE-F係福岡  發表於 9-12-2023 03:40 PM

已經入了飛翅特效,同透明兩版,再加HWS加件。冇入電鍍同福岡都已經食滯咗啦!Pass!
大神們, 究竟隻色有冇出處架? 完全冇咩印象...
denniskwong 發表於 11-12-2023 09:44 AM

出處是日本入高達會送的高達
denniskwong 發表於 11-12-2023 09:44 AM

上面物link 左條YouTube 囉。
Nu gundam G3配色
如果 Hi-Nu 出呢隻色就正鳥