Toysdaily 玩具日報

查看: 1251|回復: 10

[玩具報告] Ken 邪惡阿龍 evil ryu sf2 街霸 jada 回憶無價

都算叉燒價錢 燒鵝味道
好玩. 性價比比Storm更好. 而且手關節適合我口味.

other pics on fB: https://www.facebook.com/media/s ... t=a.924423103021735
好勁, 有現場感!

有玩具感覺
唔係藝術品
感謝正野分享, 我都打算等司令出就入坑
denniskwong 發表於 7-12-2023 09:36 AM
感謝正野分享, 我都打算等司令出就入坑

呢家最平聽講雞旺四魚鬆啲有齊頭三隻。

果時我買六魚架
darknight 發表於 7-12-2023 09:54 AM
呢家最平聽講雞旺四魚鬆啲有齊頭三隻。

果時我買六魚架

我見有鋪最平減到138, 不過得阿龍.
另外阿ken上星期去現時x, 最平有間1.5魚, 因為行得快, 唔肯定有冇睇錯
denniskwong 發表於 7-12-2023 03:00 PM
我見有鋪最平減到138, 不過得阿龍.
另外阿ken上星期去現時x, 最平有間1.5魚, 因為行得快, 唔肯定有冇睇錯 ...

真係海鮮價。
但sf2係中我成長年代,果時高小初中,個個禮拜去機舖睇人打機

自己打得渣,少挑機,挑親都輸
darknight 發表於 8-12-2023 06:47 AM
真係海鮮價。
但sf2係中我成長年代,果時高小初中,個個禮拜去機舖睇人打機

SF 最HIT果時我小學, 只能夠係機鋪外面睇人打...

只有返大陸機鋪先可以玩, 果時已經出到咩降龍版, D波出到成個畫面都係...
denniskwong 發表於 8-12-2023 09:47 AM
SF 最HIT果時我小學, 只能夠係機鋪外面睇人打...

只有返大陸機鋪先可以玩, 果時已經出到咩降龍版, D波出 ...

同道. 我都係睇人打成日下晝機就返屋企. 星期六例牌節目. 邊有咁多錢吖

可以用孩記轉手型都唔錯。

膚色就無計,聽講阿龍2p色改好咗。

師兄小劇場唔錯,二打一功架十足。

最需要布褲係拳皇的傑斯,storm出到機械人咁,不過bandai出幽遊都一樣。

至於jada, 唔知點幫阿龍廼Ken換布褲

謝欣賞 ps 無時間 唔係整靚啲 布衫真係令6‘’升華,但必然增加廠家成本唔可以一舊啤⋯ 淘係出路  發表於 9-1-2024 07:12 PM