Toysdaily 玩具日報

查看: 2786|回復: 13

[新品消息] HG限定 1/144 RX-81ST G-LINE STANDARD ARMOR

HG 1/144 ジーラインスタンダードアーマー
1/144スケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS
付属武装:ビーム・サーベル / シールド / ショート・ビーム・ライフル / ガトリング・スマッシャー
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:3,300円(税込)
2024年2月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/2146077/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
正呀.等左好耐啦..其他3款應該都會出埋..
PBHK
HG 1/144 G-LINE STANDARD ARMOR [2024年3月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2697226001001

呢隻真係幾型
唔知之後輕甲同重甲會係配件定成隻出呢?

本帖子中包含更多資源

x
呢隻遊戲出的 "G奶標準甲" 所涉及的故事唔係又係一年戰爭咁悶下哇?

喂一年戰爭中阿寶9月定10月先出山, 即係0079年第四季即三個月內兩軍造出幾廿款MS出黎? 我愈大個就愈覺得咁樣堆砌個歷史係呃細路呃得太過份囉!

定此故事係一年戰爭後的?
熱狗OO 發表於 16-11-2023 10:00 AM
呢隻遊戲出的 "G奶標準甲" 所涉及的故事唔係又係一年戰爭咁悶下哇?

喂一年戰爭中阿寶9月定10月先出山, 即 ...

故事冇記錯係設計時係一年戰爭後期,正式實戰係0081年。PS3遊戲水天之淚中段主角機。

多謝資訊  發表於 16-11-2023 10:48 AM
熱狗OO 發表於 16-11-2023 10:00 AM

喂一年戰爭中阿寶9月定10月先出山, 即 ...

又唔見美軍有F22專用型, 35專用型, 太寫實點賺到你錢
G奶沒記錯係當年出PS版GAME RX78-7既入面機體,早幾年玩GBO2都好愛用,
可惜幾愛都沒用禽日又係0秒乾左, 又要益D炒狗買....

本帖子中包含更多資源

x
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/event/2192105/

本帖子中包含更多資源

x