Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年4月 SHF 超級撒亞人孫悟飯 -超越了悟空的戰士-

如果全部衫褲用布我就可以買悟空了
acefung2012 發表於 14-11-2023 11:54 AM
出奇地靚,唔同悟空同比達,出極都係麻麻地

完全認同,隻隻都咁樣衰,身型又奇怪
newnov 發表於 18-11-2023 05:47 AM
如果全部衫褲用布我就可以買悟空了

b記一定整唔靚,之前隻大隻有布悟空都整唔靚,想全布只有希望ht出
denniskwong 發表於 14-11-2023 10:52 AM
有驚喜, 終於要玩布斗篷啦~~~
睇黎人造人篇又準備大洗牌重出過晒啦

咁分分鐘之後就出笛子魔童
頭頂有兩個餐包,好搞笑
THOUTHER 發表於 15-11-2023 11:00 PM
如果要出未來悟飯,可能會順手出埋呢個未來少年版杜拉格斯︰

另外今次悟飯玩布斗篷,唔知會唔會借機出布 ...

笨大連嗰隻得幾句對白再被比達秒殺嘅喬依都出,冇理由唔出佢哋兩個
G3X 發表於 18-11-2023 09:40 AM
b記一定整唔靚,之前隻大隻有布悟空都整唔靚,想全布只有希望ht出

如果ht咁樣嘅12吋,以前medicom出過,但可能龍珠迷冇Marvel/DC/星戰咁有錢,唔捨得儲呢d過千蚊嘅12吋figure,所以銷量應該麻麻,出咗三隻(悟空、超西悟空、笛子魔童)就斷line
希望超2悟飯都可以出到咁靚 舊個隻我都嫌肉酸賣返出去

魂展2023

https://hjweb.jp/article/1246399/

悟空一波炒風下信和3巨頭有兩間直接預備炒現貨無開訂
yugi 發表於 22-11-2023 06:44 PM
悟空一波炒風下信和3巨頭有兩間直接預備炒現貨無開訂

孤籃毛格比達打後,已經無開通版訂,精就實秒停訂,唔洗去,得5月如果有開,可以試吓訂唔訂到
G3X 發表於 22-11-2023 07:09 PM
孤籃毛格比達打後,已經無開通版訂,精就實秒停訂,唔洗去,得5月如果有開,可以試吓訂唔訂到 ...

月份都係10分鐘內, 如果果刻你唔係係信和都唔駛去
laiken 發表於 18-11-2023 12:05 PM
如果ht咁樣嘅12吋,以前medicom出過,但可能龍珠迷冇Marvel/DC/星戰咁有錢,唔捨得儲呢d過千蚊嘅12吋figu ...

年代唔同,依家shf閒閒地5百起

如果肯開放版權,ht會造得精細好多,到時多人買
官方發售日:
2024年04月20日
S.H.Figuarts SUPER SAIYAN SON GOHAN-THE FIGHTER WHO SURPASSED GOKU-
coming to stores in Japan from April 20!

https://www.instagram.com/p/C5rr ... sh=MzRlODBiNWFlZA==