Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Sky Studio 三一萬能俠小報告

今次既水桶三一做得比上次帝皇萬能俠好,可動幅度高,夠實淨亦夠重量,有燈有內構又有戰損甲換,性價比高!
燈我冇電試唔到光亮程度,哩度有多少怨言啦,用埋啲唔常用既電…… 但玩具可動幅度高係真既,黃色蛋殼夾口位可以拉出增加大腿可動,腳板亦可拉出增加貼地性,腰部亦有2段前傾可動,手臂可拉出,胸甲亦可向內縮,真心覺得好玩!
哩間廠做玩具啱哂香港人心態,抵食夾大件,當然可能只係我個人感覺啦~
師兄d靚相真係幫件玩具加曬分!依家三一我最唔鐘意佢對眼,唔識點形容,顯得三一好「儍」咁....
我又對佢對眼冇乜特別感覺,不過玩具係真心出得唔錯
fallout8 發表於 11-11-2023 11:18 PM
師兄d靚相真係幫件玩具加曬分!依家三一我最唔鐘意佢對眼,唔識點形容,顯得三一好「儍」咁....  ...

認同
唯一 眼做得最差 ,最大扣分位 ,其它都做得不錯 !
黑三一如果唔改善 ,應該比這隻還差!

呢隻野要彈,就係個張老番說明書,唔明點解咁醜樣,紙質問題。

仲有佢用個隻電從來未見過,好心佢送埋啦,仲要去淘返來。

lr521 = sw521 , 鴨記有, hktv 都有  發表於 12-11-2023 12:37 PM
電池不一定需要買他說明書的型號…說明書的型號是贈品等級,其實尺寸對就可以放入去