Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SHF『鬼滅之刃』

THOUTHER 發表於 7-11-2023 10:27 PM
始終多間廠落場競爭係好事,同埋SHF可能會出埋D冷門角色,好似龍珠咁放响魂限度出,即係有機會見到珠世+愈 ...

唔計龍珠,最好就火影,OP睇個勢就玩完,好彩可能捱到出埋娜美,烙印就第2隻白毛面相已經唔掂
G3X 發表於 8-11-2023 02:54 PM
唔計龍珠,最好就火影,OP睇個勢就玩完,好彩可能捱到出埋娜美,烙印就第2隻白毛面相已經唔掂 ...

火影睇佢好似只出最後忍界大戰的款, 而OP就和之國, 死神就千年血戰篇
sbyk 發表於 8-11-2023 08:39 AM
我諗唔好太大期望。最近 SHF 斷 Line 系列頻頻。fans應該都已經入佐 buzzmod 坑。更硬核既應該連figma都 ...

同意,按B社慣常做法,頭兩炮99%都係炭治郎兩兄妹,除非性價比極高(定價夠平+特效件+多面相可換),否則銷量不容樂觀。
B社今次咁遲先搞鬼滅之刃,真係唔似佢作風,見佢搞咒術迴戰甚至Marvel電影都好快手果喎,唔通係版權費搞唔掂?
denniskwong 發表於 6-11-2023 09:38 AM
定價唔好太貴, 其實有得做, Figma 果d太貴玩唔起...

小弟訂再版的 buzzmod 炎柱都要六魚,如果無記錯初版係Over八魚。
但如果係SHF可能四舊水鬆D就有交易!
THOUTHER 發表於 8-11-2023 10:36 PM
小弟訂再版的 buzzmod 炎柱都要六魚,如果無記錯初版係Over八魚。
但如果係SHF可能四舊水鬆D就有交易!  ...

8魚的確有d貴...
希望笨大可以行大眾化, 平少少
SHF 竈門炭治郎, 1月詳細公開

https://x.com/t_features/status/1722783642232234445?s=20

有少少驚喜, 造得唔錯喎
肩位又係卓洛果種關節?
暫時就咁睇係幾好,之後就要睇下有乜嘢配件同訂價了!
stonekeung01 發表於 10-11-2023 10:28 AM
SHF 竈門炭治郎, 1月詳細公開

面相Figma版完勝!
面相唔太得Wo
魂展2023

係碌大眼木口木面個面相唔掂
Following Tanjiro and Nezuko at the Tamashii Nation's Demon Slayer display, we will have a third character up for a world's first sneak peak at tomorrow's event!

https://www.instagram.com/p/C02l ... id=MzRlODBiNWFlZA==

比FIGMA版

阿妹面相BANDAI版好少少, 主角就FIGMA版好少少

唉... FIGMA版炭治郎我係炒價600入普通版的....