Toysdaily 玩具日報

查看: 5373|回復: 31

[新品消息] Riobot Shin Getter 1 / 真三一萬能俠 1 號 Renewal ver.

価格: 37,000円(税別)
発売: 2024年4月発売
サイズ:頭頂高:約215mm(ツノ含む)、全高:約225mm(肩まで)
付属品:本体、ゲッタートマホーク・ゲッターサイト、ゲッタートマホーク(変形仕様)、ゲッターバトルウィング、ドリルパーツ、ゲッタービーム発射口、ハンドパーツ(開き手・構え手・拳・持ち手×各2個)、専用台座
製品素材:ダイキャスト、ABS、PVC、PA、POM

垃圾, 唔知醜,買ccstoys隻真三一好過。
唔好出好過!
無恥,以後D新品唔會再衝初版!
食屎啦老千,甘樣撚班舊買家,有冇人知好微笑同老千有冇關係,有就好微笑都唔再買
因為曾經有爆裂天威先例,反而我接受到初版冇上色,呢隻我驚佢會變爆裂真三一!
我知呢隻係再販, 但我以前無留意, 就咁睇我覺得幾靚喎, 請問垃圾在邊度?

我都有望下以前D YOUTUBE既, 請問翼同斧自由反轉放置是否是次新加的設計?

點垃圾都好過BANDAI版呀? 起碼跪到先喇
只要今次呢版既關節緊實度有真三一龍既水平,呢隻神物真係一定會入手,外型可動都係頂班,今次仲要全上色。

Agree.  發表於 31-10-2023 01:47 AM
之前買咗嘅Ching真係慘做咗白老鼠,今次隻色就正常反
買了第一版,這個要見過實物樣才再考慮。
另外隻白色試作型型仔好多喎????
fatbean 發表於 2-11-2023 12:07 AM
另外隻白色試作型型仔好多喎????

YES。我無視呢隻repaint,訂咗phototype版,始終市場無見過黑白配色嘅真三一合金玩具。
我隻初版. 條腰易甩, 無問題, 我買台灣製補件.
但係 !!!!!! 完全無玩放盒兩三年後, 有日終於有位諗住display, 一攞出嚟, 個髖關節鬆到企都企唔到, fing fing下, 軟腳蟹咁.
隻Mazinkaiser同樣情況.

嬲到爆.

兩盒未玩收藏無端變殘廢玩具.
mobi 發表於 2-11-2023 11:25 AM
我隻初版. 條腰易甩, 無問題, 我買台灣製補件.
但係 !!!!!! 完全無玩放盒兩三年後, 有日終於有位諗住displa ...

2016年初版既關節同結構,絕對係失敗同垃圾,造型更靚都補救唔到。
今次Renew ver.要處理好返呢啲問題。