Toysdaily 玩具日報

查看: 2486|回復: 12

[新品消息] RG限定 1/144 00 XN RAISER

RG 1/144 ダブルオーザンライザー
1/144スケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS・PP・ABS
付属武装:GNバスターソードIII/GNソードII/GNソードIII/GNビームサーベル/GNシールド
付属品:ザンライザー用ディスプレイ台座/保持用台座/水転写式デカール/ネーマ―シール
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:5,280円(税込)
2024年1月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/2108093/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
RG 仲貴過 MG ??;(指新件)
PBHK
RG 1/144 OO XN RAISER [2024年2月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2583585001001

叫00 XN Raiser,又有本身00 raiser跟嘅武器,係咪啫係有本體同O-raiser
lagann 發表於 12-10-2023 11:31 AM
叫00 XN Raiser,又有本身00 raiser跟嘅武器,係咪啫係有本體同O-raiser

佢有埋GN劍III咁就係原本OOraiser+XN強化配件。
Oo raiser係咪仲係原本個骨架先
yugi 發表於 12-10-2023 11:44 AM
Oo raiser係咪仲係原本個骨架先

我覺得 99% 係

PS : 我都會試搶一盒
有HG, 是某期HOBBY JAPAN的附綠, 雖也有RG, 唔會買喇

大抽到極不合理之餘根本係玩唔到, MG版只看個盒邊都知隻野連搵個空位舉手都有問題, 都唔好講揸實了

絕對係OVER左的設計

港日一樣被秒殺

PS : 頭先又有番貨, 所以襟到一隻
可唔可以出埋RG綠迷、炮脈?Hi Nu HWS又係,因為HG都未出?Crossbone Phantom/Ghost又兜返去出HG先…
連本體????