Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 NARRATIVE GUNDAM 敘述高達 C裝備 Ver.Ka

布拉度 發表於 5-4-2024 10:35 PM
就同​​支持偶像同一意思咯,但理智支持咯,不是偶像講什麼做什麼都是對的。像之前KA Z雖然都是出自KA老 ...

艦長, 暫時我都接受卡版 Z 同 ZZ 先.

其實 Nu 雙腿過長及大, 呢個比例唔係我杯茶, 希望將來有 2.0 啦.

稲吉太郎(開発担当/写真左)
小林大介(設計担当/写真右)

MG ナラティブガンダム C装備 Ver.Ka
●発売元/BANDAI SPIRITS ホビーディビジョン クリエイション部●7700円、4月予定●1/100、約20cm●プラキット

https://hjweb.jp/article/1439737/

MG 1/100 ナラティブガンダム C装備 Ver.Ka
価格: 7,700円(税10%込)
発売日: 2024年04月27日
https://bandai-hobby.net/item/6022/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
等 fin funnel!

希望有完全體
發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
睇咗開箱片, 見到裝 D 刺身上去果 part, 真係覺得煩!
發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
裝NTD未發動刺身意外覺得幾好睇
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
sniperxp 發表於 25-4-2024 10:26 PM
等 fin funnel!

希望有完全體

有的嗎?........
不管是哪個型態,我很在意上臂沒有裝甲這一個小細節,所以到目前為止連HG都沒有製作過......
發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
eddiem249 發表於 26-4-2024 12:48 PM
有的嗎?........

應該是指B裝果兩支改良版試驗型FF,可能佢指完全體係ABC裝出齊,理論上C裝背可換成B裝有線FF再坐係A裝部機上。
s0014028 發表於 26-4-2024 01:51 PM
應該是指B裝果兩支改良版試驗型FF,可能佢指完全體係ABC裝出齊,理論上C裝背可換成B裝有線FF再坐係A裝部 ...

RX9 完成品

本帖子中包含更多資源

x
發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
背中C扣應用

https://gundamsblog.net/ガンプラ/mg-ナラティブガンダム-c装備-ver-ka

本帖子中包含更多資源

x
發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
冇痛上FF,又可以將套紅/灰甲比獨角獸系列用,唔知同新安州/原石又有冇互動呢?
發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
s0014028 發表於 28-4-2024 04:36 PM
冇痛上FF,又可以將套紅/灰甲比獨角獸系列用,唔知同新安州/原石又有冇互動呢? ...

佢堅持用返2007副Psyco Frame, 哩下真係有D味道 (原作中副Psyco Frame係1號機解體後留下, 臨陣貼上RX-9用)
而且仲好好人咁比左副新規Psyco Frame

已經見網上有人換左藍骨
 樓主| 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層