Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年2月 SHF「街頭霸王」阿隆-Outfit 2- / 春麗-Outfit 2-

Tecumseh1988 發表於 9-9-2023 04:27 PM
直頭係啦,Jada toys 套街霸非常好賣,掀起咗個新街霸figure 熱潮。笨大應該係見條line仲有吸金價值,所 ...

應該關出jada toys事
呢2隻出面仲見
反而剝衫佬最好賣
身才未算還原到瘦猛猛
仲係大隻....遲啲會唔會出有衫版?膝頭關節好難睇
Shf臉想表現麻
隆同春麗又係最早商品
只吸引未買的

始終唔ST II樣
唔記得三天王係咪ST II?
赤目賣到依傢仲搵到....就知如果重啓?又會點到即止

春麗Star man最好

純白騎士姬Saber 發表於 20-9-2023 06:31 PM
Shf臉想表現麻
隆同春麗又係最早商品
只吸引未買的

原來師兄都有留意STAR MAN將會出1/6包膠春麗?PLAY TOY果隻春麗有可動眼,未必差得過STAR MAN果隻。小弟覺得兩隻野各有千秋,所以統統都訂了!另外攞正版權的 ICONIQ STUDIOS都話會出春麗,不過未有實物睇啫!
THOUTHER 發表於 21-9-2023 12:20 AM
原來師兄都有留意STAR MAN將會出1/6包膠春麗?PLAY TOY果隻春麗有可動眼,未必差得過STAR MAN果隻。小弟 ..
假如早公佈授權版ICONIQ STUDIOS我會亳不考慮訂咗先
本來諗住訂PLAY TOY有對比反而STAR MAN頭靚啲
PlAY TOY可動眼係好但頭雕太男人
尤其對眼唔靚
素體肌肉健美表現係正
泳衣係吸引
STAR MAN頭雕好女性
唔係正視同唔係可動眼又差啲
有多套少年街霸時期緊身衫替換又有吸引
係,各有千秋

都係果句如果ICONIQ STUDIOS早公佈
另外兩家Cosplayer版就未必會訂了。

SHF 阿隆-Outfit 2- / 春麗-Outfit 2-
官方發售日
2024年02月17日