Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] HG限定 1/144 GUNDAM MAXTER 美國之星高達

又登入唔到 發表於 19-8-2023 01:59 PM
是否五部機都重新出發先..百鬆D又OK..

你百鬆買到我切囉....

係; 當出晒另外兩款, 然後RG GOD出電鍍版, 然後淫限四隻一個BOXSET金色版+同盟EFFECT

WOO~ 劏到你暈 ; 所以, 我醒, 一隻都唔買
熱狗OO 發表於 19-8-2023 02:03 PM
係; 當出晒另外兩款, 然後RG GOD出電鍍版, 然後淫限四隻一個BOXSET金色版+同盟EFFECT

WOO~ 劏到你暈 ;  ...

G同盟主就夠,唔係制霸擋,唔會入哂,反而w易引唔住入哂,死神,重炮手,龍都型,你入左w加多其中一部,就想草埋另外三部
熱狗OO 發表於 19-8-2023 02:03 PM

WOO~ 劏到你暈 ;  ...

一切都俾師兄睇穿哂,我呢啲冇錢狗唔夠炒狗玩
Asukakeki 發表於 18-8-2023 11:55 AM
應該都難搶到,上次Rose食咗炒價

HG都要食炒價…
G3X 發表於 19-8-2023 02:43 PM
G同盟主就夠,唔係制霸擋,唔會入哂,反而w易引唔住入哂,死神,重炮手,龍都型,你入左w加多其中一部,就想草埋 ...

W五子用支架擺埋姿姿放埋一齊,好過只係排排企,咁就perfect
熱狗OO 發表於 19-8-2023 02:01 PM
你百鬆買到我切囉....

自己用代理喺日本bid真係有,不過要預少少運費,但到手二百蚊內而家都仲得
G3X 發表於 19-8-2023 02:43 PM
G同盟主就夠,唔係制霸擋,唔會入哂,反而w易引唔住入哂,死神,重炮手,龍都型,你入左w加多其中一部,就想草埋 ...

就算G配角機無W咁多fans, 但齣劇咁重香港味同獨特國家隊觀熱血格鬥風格,都一定仲有相當數量fans,  W配角機產品唔多但叫耐唔耐都有一隻,G配角就真係90年代後咩都無真空咗咁,所以今次咁搶手都合理。
laiken 發表於 20-8-2023 12:10 PM
HG都要食炒價…

香港地有咩係唔可以炒?
laiken 發表於 20-8-2023 12:10 PM
HG都要食炒價…

你唔买,大把人买。依加太多炒狗????了。热门的都要炒,炒,炒都老豆姓咩都唔知!!!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Tecumseh1988 發表於 20-8-2023 05:38 PM
自己用代理喺日本bid真係有,不過要預少少運費,但到手二百蚊內而家都仲得 ...

我都係咁,寧願俾運費手續費都唔想俾炒尻
stonekeung01 發表於 18-11-2023 07:13 PM
日本報告
http://schizophonic9.com/re8/hgfc_maxter.html

又一款冷門機熱心造的極緻