Toysdaily 玩具日報

查看: 2946|回復: 14

[新品消息] 2024年6月 ROBOT魂<SIDE MS> 迪蘭扎 古爾專用機 ver.A.N.I.M.E.

東京『水星的魔女FESTIVAL』展出

https://hobby.dengeki.com/event/2034841/

只可以說日本仔的口味與港人差異好大
熱狗OO 發表於 7-8-2023 11:01 AM
只可以說日本仔的口味與港人差異好大

呢套動重機設由一開始已經唔少負評
呢架紫色機被肢解過兩次, 叫得ANIME版卻無得以選擇被肢解模式展示實在對不住ANIME的名義
熱狗OO 發表於 9-8-2023 03:14 PM
呢架紫色機被肢解過兩次, 叫得ANIME版卻無得以選擇被肢解模式展示實在對不住ANIME的名義 ...

呢個系列叫A.N.I.M.E. 全寫係action new imagination memory emotion
熱狗OO 發表於 9-8-2023 03:14 PM
呢架紫色機被肢解過兩次, 叫得ANIME版卻無得以選擇被肢解模式展示實在對不住ANIME的名義 ...

佢未出你點知一定冇?況且......出得到至算啦,上一隻gundam pharact失聯衛星已經冇晒下文,水星依家淨係出風靈家族,連埋會場限定,風靈一年內出咗4版
好有興趣,不過真係唔肯定呢條line仲會出邊部機。
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO
「ROBOT魂 15th Anniversary EVENT」展出

https://hobby.dengeki.com/event/2075652/

ROBOT魂 <SIDE MS> MD-0032G ディランザ グエル専用機 ver. A.N.I.M.E.
価格: 10,450円(税10%込) 9,500円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年06月

全高約130mm
材質: ABS、PVC製
セット内容
    ・本体
    ・交換用手首左3種右4種
    ・手首格納デッキ
    ・交換用羽根飾り
    ・ビームパルチザン
    ・ビームトーチ
    ・ビームライフル
    ・ビームパルチザン刃(グリーン/ピンク)2種
    ・ビームトーチ刃(グリーン/ピンク)2種
    ・ビームバルカンエフェクトパーツ

https://tamashiiweb.com/item/14761/

stonekeung01 發表於 22-1-2024 03:08 PM
ROBOT魂 <SIDE MS> MD-0032G ディランザ グエル専用機 ver. A.N.I.M.E.
価格: 10, ...

他媽的那來的勇氣? 肯定插水到兩舊唔洗, 成萬YEN仲要通販, 零售商又要食死貨

出呢隻叫得ANIME賣到咁Q貴應該至少可以拆成人桿特效呀?
平時又唔見bandai咁積極將d魂展display only商品化…呢隻我真以為佢係個展度show一show就算嘎啦…模型都大把貨,咁呢隻實扑啦
魔女d機設無幾多隻靚就唔使講 而呢隻各關節都唔係幾郁得 淨腳部同貼地性都唔得 呢樣都已經減哂分
hong1971 發表於 23-1-2024 03:36 PM
魔女d機設無幾多隻靚就唔使講 而呢隻各關節都唔係幾郁得 淨腳部同貼地性都唔得 呢樣都已經減哂分 ...

物就係得四隻主角機靚及好賣;

本來第一集出既爸爸機只係魔靈改少少佢又唔出個喎, 我完全唔明囉

係囉, 寫至此可能ROBOT魂出爸爸機就買喇, 話晒模型無
 樓主| 發表於 半小時前 | 顯示全部樓層
官方發售日:
2024年6月29日
發表於 半小時前 | 顯示全部樓層
stonekeung01 發表於 29-5-2024 03:58 PM
官方發售日:
2024年6月29日

估計呢隻下場等同決鬥高達