Toysdaily 玩具日報

查看: 2771|回復: 13

[新品消息] 3月 魂限 SHF 岸邊露伴 (電影『岸邊露伴 前往羅浮宮』)

企劃進行中

【岸辺露伴 ルーヴルへ行く×S.H.Figuarts】

最新映画『岸辺露伴 ルーヴルへ行く』がS.H.Figuartsにて企画進行中!

「岸辺露伴」が可動フィギュアシリーズで立体化。
続報をお楽しみに!

https://twitter.com/t_features/status/1663862974774411265?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw

S.H.Figuarts 岸辺露伴(映画『岸辺露伴 ルーヴルへ行く』)
ABS&PVC製可動フィギュア
全高:約150mm
商品内容:本体、交換用左手首3種、交換用右手首4種、交換用フェイスパーツ3種、Gペン
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:9,900円(税込)
2024年3月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/2068898/

SHF 會唔會出 JOJO 動漫畫版? 超像可動硬係好似唔太多人玩
denniskwong 發表於 7-9-2023 12:21 PM
SHF 會唔會出 JOJO 動漫畫版? 超像可動硬係好似唔太多人玩

超像好似啦,shf出都唔一定靚過超像,大熱角色再版又再版,再無咪上船轉搵
denniskwong 發表於 7-9-2023 12:21 PM

岩岩出超可動個時,去到第5部個時隻隻都靚,包括包裝紙盒都係靚,會有少少磨砂咁,唔記得邊一年出,外盒就變得翻版一樣印刷,就連上色都好有問題,之後就無買,唔知Ching 有無留意到
東京展出

有冇人覺得似李燦深...

港魂
S.H.Figuarts Kishibe Rohan(Rohan at the Louvre)
https://p-bandai.com/hk/item/N2703301001001

其實佢似咩?? 都無露伴果種串串貢既feel
stonekeung01 發表於 2-11-2023 07:12 PM
https://x.com/t_features/status/1720033029702525410?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw

咁BANDAI不如買香港電影版權出晒出名的角式喇, 出周星馳少林足球版, 功夫版, 賭聖版; 包搶爆