Toysdaily 玩具日報

查看: 2004|回復: 14

[新品消息] Figure-rise Standard 幪面超人DRIVE

Figure-rise Standard 幪面超人DRIVE Type Speed

Figure-rise Standard 仮面ライダードライブ タイプスピード
価格: 4,070円(税10%込)
発売日: 2023年09月
https://bandai-hobby.net/item/5805/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
哇!!這下平成前10年和後十年都各剩一位了,牙和鎧武。
應該明年就能集全20隻基本型態平成騎士了
靜岡模型展展出

https://hobby.dengeki.com/event/1927287/

本帖子中包含更多資源

x

Figure-rise Standard 幪面超人DRIVE type Speed
価格: 4,070円(税10%込)
発売日: 2023年09月23日
https://bandai-hobby.net/item/5805/

本帖子中包含更多資源

x
今次唔好急買,模倉由魔法至之前那些跌到阿媽都唔認得..係電王和古加另外MODE無跌..
腰帶貼紙可以揀無咩意思,唔會貼來貼去
今日見旺角油麻地唔多地方有,模倉兩舊半最平..29幾都有..
對眼的透明件無野LOCK實係咁跌翻出黎
又登入唔到 發表於 19-9-2023 10:58 PM
今次唔好急買,模倉由魔法至之前那些跌到阿媽都唔認得..係電王和古加另外MODE無跌.. ...

WIZARD本身係出得差, 連對拳頭都唔比
yugi 發表於 21-9-2023 10:29 PM
WIZARD本身係出得差, 連對拳頭都唔比

模倉連GHOST,000都減得好勁...
今次等下先..唔急玩..
mushroom 發表於 20-9-2023 08:52 AM
腰帶貼紙可以揀無咩意思,唔會貼來貼去

由以前bb戰士開始已係咁, 都唔明點解唔比多幾塊件人貼, 平時成日一大塊件只用一兩粒都係咁比人反而呢d就係度慳
yugi 發表於 22-9-2023 10:07 AM
由以前bb戰士開始已係咁, 都唔明點解唔比多幾塊件人貼, 平時成日一大塊件只用一兩粒都係咁比人反而呢d ...

可能想人買多盒......
FRS 與 SHF

本帖子中包含更多資源

x
模瘡已減到1舊舊..再等下百五不是夢卦..
食玩好似會出番架車,但限定出..5舊啦..
魔法戒子更是1易發...