Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[新品消息] ROBO-DOU / Robo道《裝甲騎兵 VOTOMS》Rabidly Dog

Threezero可唔可以順手出埋佢
https://www.youtube.com/watch?v=MZaO9AwCWG0
呢隻有上色有舊化可動亦不差,可惜係細隻同冇乜嘢玩,但擺喺確係靚嘅 1000019319.jpg
wwwkcc 發表於 18-10-2023 03:49 PM
呢隻有上色有舊化可動亦不差,可惜係細隻同冇乜嘢玩,但擺喺確係靚嘅

...

幾細? 影多張企在高達旁比較下?
熱狗OO 發表於 18-10-2023 04:07 PM

觀塘米青有display出來,可以自己去睇,個size/價錢對比返之前同line既真三一/EVA/機動警察....完全唔值。
熱狗OO 發表於 18-10-2023 04:07 PM

去到隻Fix高達頸位倒 1000019331.jpg
fallout8 發表於 18-10-2023 04:47 PM
觀塘米青有display出來,可以自己去睇,個size/價錢對比返之前同line既真三一/EVA/機動警察....完全唔值 ...

不過佢啲外觀處理都值嘅,始終舊化冇得用機造

唔知咩問題, 睇實物反而覺得唔及影相吸引, 壓鑄紋太粗

比例約 1/30 (係細左D), 舊化係靚既 不過就多左.. 呢架機只出得個一兩集 唔洗咁多舊化呀
ROBO-DOU《裝甲騎兵VOTOMS》 眼鏡鬥犬
售價:HKD $1,180.00
發售日:2024年第3季度

產品特點
全高約14.6厘米(5.7英寸)
壓鑄鋅合金骨架,擁有約76個關節
細緻的舊化塗裝
面罩、胸部的駕駛艙艙口、腹部的維修艙口都可掀開
面罩上的「砲塔鏡頭」可旋轉,模擬鏡頭的縮放功能
兩隻前臂都具有可伸縮的「衝擊鐵拳」機關
腿部可以變形成為蹲伏模式
雙足前端可掀起,連動伸出腳底輪胎,使出「滾輪衝刺」
雙足旁的「旋轉撥片」可延伸
三個可拆卸的彈匣可以安裝在重機槍上或兩側腰部裝甲上
配件

一個無關節駕駛員(齊力可‧裘比)人偶
一把 GAT-22 重機槍
三個可拆卸的彈匣
一個用於「衝擊鐵拳」的彈射彈殼特效配件
三對可互換手︰一對拳頭、一對放鬆手和一對用於持槍的手
使用材料

ABS, PVC, POM, 壓鑄鋅合金

Vince 發表於 3-4-2024 01:20 PM
ROBO-DOU《裝甲騎兵VOTOMS》 眼鏡鬥犬
售價:HKD $1,180.00
發售日:2024年第3季度

物同BANDAI版差唔多高? 咁你憑乜賣1180? 舊化呀? 人地名牌子又多你成抽武器喎
其實點解唔講比例?買嘢都知道可以襯返邊間廠啲嘢
成隻合金加舊化OK, 雖然玩嘅野唔算多, 其實都想入一隻