Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HG 1/100 YF-29 DURANDAL VALKYRIE (早乙女機)

PB限定 HG 1/100 YF-29 DURANDAL VALKYRIE (早乙女機) 擴張 SET

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
PB限定 HG 1/100 YF-29 DURANDAL VALKYRIE (早乙女機) 擴張 SET

HG 1/100 YF-29 デュランダルバルキリー(早乙女アルト機)拡張セット
1/100スケール組み立て式プラモデル
主な製品素材:PS・PET
セット内容:スーパーパーツ一式 /ネーマーシール / デカルチャー&ディテールアップ用水転写式デカール / 特別版アクションベース マクロスフロンティア S.M.S Ver.一式
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:2,860円(税込)
2023年11月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/2055942/

本帖子中包含更多資源

x
街見280左右

但是次插水都要諗清楚, 無上次VF19般素組向, 最大問題係黑色框或黑色邊全無分件, 飛機形態的玻璃黑框先最大獲

絕對高手向
香港pb唔見有開option set
網圖,左模型,右超合金

本帖子中包含更多資源

x
模型身材靚點,合金太瘦咗
熱狗OO 發表於 28-8-2023 11:58 AM
街見280左右

但是次插水都要諗清楚, 無上次VF19般素組向, 最大問題係黑色框或黑色邊全無分件, 飛機形態的 ...

。。。飛機的玻璃黑框一個MarkerPen嘅事姐。。
布拉度 發表於 28-8-2023 09:56 PM

哇, 好易油出界個喎, 及會唔會一達達呀? 都要用遮蓋膠紙架喇就是MARKING PEN
布拉度 發表於 28-8-2023 09:56 PM

油就好小事, 唔甩色果下難

不過佢上次YF19隻貼紙唔錯, 可以一戰
sniperxp 發表於 29-8-2023 01:50 PM
油就好小事, 唔甩色果下難

不過佢上次YF19隻貼紙唔錯, 可以一戰

280蚊 "只是這樣" 就真係太貴... 接受唔到....
我見肥趣都只係收280,真係有啲痕,但太多山積喇,呢隻未夠愛令我莫視屋企棟嘆息之壁....
戴盟兔出左視頻喇, 睇完都可以放心買, 貼紙補到9成色, 包括玻璃窗黑匡, 只滲線便可以直接玩

等平D先
熱狗OO 發表於 1-9-2023 09:36 PM
戴盟兔出左視頻喇, 睇完都可以放心買, 貼紙補到9成色, 包括玻璃窗黑匡, 只滲線便可以直接玩

等平D先 ...

有好有唔好,出好過唔出,砌完有D想追返隻DX版添,一直都無留意紅機D拉花原來都唔錯

個大銀屏黑框唔難油,但好難之後唔甩色

本帖子中包含更多資源

x
sniperxp 發表於 2-9-2023 01:57 AM
有好有唔好,出好過唔出,砌完有D想追返隻DX版添,一直都無留意紅機D拉花原來都唔錯

個大銀屏黑框唔難油 ...

DX我有。人型胸腰股鬆泡泡的, 當robot魂玩係好失望的。飛機同雞腳形就冇問題。