Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[新品消息] Robo-Dou Shin Getter 1 真三一萬能俠1號 黑色版

goetat 發表於 27-9-2022 12:49 PM
又嚟多隻,紅色已經好大盒,都唔知仲有冇位擺

你明踩人地盆喎,不過CCS個帖又消失咗⋯⋯

師兄你係 threezero帖放ccstoys相,一陣有人誤以為相入面果隻係threezero版走左去訂就攪笑。
bigbigfriend 發表於 27-9-2022 01:42 PM
你明踩人地盆喎,不過CCS個帖又消失咗⋯⋯

係,唔知點解ccs個貼消失咗,唔通對手太強????
fallout8 發表於 27-9-2022 01:52 PM
師兄你係 threezero帖放ccstoys相,一陣有人誤以為相入面果隻係threezero版走左去訂就攪笑。 ...

本來諗住開新貼,唔知點解變咗回覆,可能㩒錯咗????
goetat 發表於 27-9-2022 01:53 PM
係,唔知點解ccs個貼消失咗,唔通對手太強????

昨天已經係咁,之後又出返來。

點解淨係頭2張有裝圍巾, 之後嗰D都唔裝?
Ccstoys 一出個pose 出來,呢隻睇到唔駛睇,太大對比。
我又唔覺得30好差, 價錢定位, 設計理念都唔同, 各有各出, 各有各玩. 兩隻紅色我都有, 各有味道. 30都有優點, 背包設計同對翼可以接埋易收藏, 打開又比較有氣勢. 好多細節位其實唔差, 係唔似原版, 但用普通機械人比例黎講, 其實幾有形 性價比真係唔錯. 買曬兩雙紅黑都仲平過一隻CCS. 可能平既關係, 我上手玩既時間30多好多.
Finalmoon 發表於 29-9-2022 02:17 AM
我又唔覺得30好差, 價錢定位, 設計理念都唔同, 各有各出, 各有各玩. 兩隻紅色我都有, 各有味道. 30都有優點 ...

兩隻黑色同時一起開訂,我見 30 平過 CCS 一半,感覺都抵玩
見990,訂埋
睇曬咁多張官圖,一張露面相都無,其實佢個頭係咪黑三一頭離嫁?定係佢就咁攞舊果隻真三一頭改做黑色算數?
fallout8 發表於 29-9-2022 07:06 AM
睇曬咁多張官圖,一張露面相都無,其實佢個頭係咪黑三一頭離嫁?定係佢就咁攞舊果隻真三一頭改做黑色算數? ...

應該係包實唔除得, 亦應該用舊頭.
Finalmoon 發表於 29-9-2022 10:53 PM
應該係包實唔除得, 亦應該用舊頭.

咁依隻黑色版真係零吸引力,佢重要23年Q2先出貨,要買不如直接買紅色版現貨重好。