Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Action Toys SF 西遊記 Starzinger / 太空西遊記

fallout8 發表於 24-9-2022 09:59 AM
https://youtu.be/XztXXikSLbg

上Youtube揾返舊片睇, AT既人仔比例原來跟足原著, 不過以前d卡通跟本亂咁離 ...

可能係參考 F1
fallout8 發表於 23-9-2022 10:49 PM
https://youtu.be/NX0kp3GrPho

睇返以前既popy版(如有錯請更正),d人仔都可以直接坐入去駕車入面,新版 ...

POPY應該係夾硬整大個駕駛倉
已落訂,難得開到舖,記得買全套

產品尺寸:飛星車 : 235mm (L) |

孫行者可動人偶 : 112mm(H)
已訂主角,一隻920貴但都還可以, 因為下一間廠出唔知要幾時, 就算出我都唔會追. AT 有時現貨突然好賣既話又唔係咁易再版. (雖然我覺得呢個價唔會...)
size 問題, 唔係睇片都唔記得可以坐入去, 只有佢企喺上面既印象, 似係其他師兄講既動畫常出現既時大時細問題, 有2個人跟我覺得OK啦.

其實佢可以考慮同時出埋D簡單可動既小人偶, 一大一細, 咁玩家會開心了。
lostintv 發表於 25-9-2022 12:43 AM
記吾記得以前看AT展覧,陳列佢模,size幾大?太耐冇乜印像了………

資料又無講實物大小???? ...

有間已開定舖頭寫,唔知堅定流
產品尺寸:飛星車 : 235mm (L) | 孫行者可動人偶 : 112mm(H)
產品內容:飛星車本體 | 孫行者可動人偶 | 孫行者座駕人偶(非可動)| 展示台座 | 配件
ChinaMade007 發表於 25-9-2022 11:39 AM
產品尺寸:飛星車 : 235mm (L) | 孫行者可動人偶 : 112mm(H)
產品內容:飛 ...

印象中動漫展放出黎唔大亦唔細, 以9舊幾黎講係偏貴咗
10樓或牛頭角有無辦睇?
nela 發表於 25-9-2022 05:06 PM
10樓或牛頭角有無辦睇?

10樓冇..
...

只要 睇返之前展覽的版本和而家訂的版本 ,根本係人和飛機都係兩隻不同嘢, 修訂過。 再睇返youtube嗰啲舊曰卡通片,真係人設企住舊筋斗雲咁嘅size飛來飛去, 有冇可能個人走入舊雲裏面坐呢 ?以現標準整兩個size嘅人又有可以講得上 折衷辦法 。 不過如果坐喺度嗰個人仔可以做到活動關節咁就比較感覺良好。
ChinaMade007 發表於 25-9-2022 11:39 AM
產品內容:飛 ...

產品尺寸:流星車 : 170mm(L) | 豬八戒可動人偶 : 92mm(H)
產品尺寸:射星車 : 210mm(L) | 沙悟淨可動人偶 : 125mm(H)

以前見過展品,記憶中,体耫似不小。不過吾知佢用乜物料?

好難搞,吾知訂好吾訂好,吾是平
其實造型同大細同動畫已經好接近,睇返popy係就係坐到人,又多嘢玩,但個機倉玻璃要夾硬整大整高,懷舊玩具係冇問題,但要貼近原著,重現當年動畫既場面,我覺得at做得幾靚幾精美,價錢比當初展覽時問貴咗少少,但疫情搞到好多問題,貴少少都必定要入,期望實物ok,小弟都唔諗,已訂哂3隻
lostintv 發表於 26-9-2022 10:07 AM
產品尺寸:流星車 : 170mm(L) | 豬八戒可動人偶 : 92mm(H)
產品尺寸:射星車 : 210mm(L) | 沙悟淨可動 ...

細機都算大隻, 咁計, 隻母艦咪超大隻
如果座駕人偶系可动嘅,还可接受,感觉上买咗架车同人,再送一个大啲嘅人偶

而家可以pass了,悭钱