Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 11月18-20日 TAMASHII NATION 魂展 2022 及會場限定

最吸引我係老虎set
sbyk 發表於 9-8-2022 01:15 PM
除佐noir,全部垃圾

咪同你一樣咁垃圾囉
sbyk 發表於 9-8-2022 02:18 PM
講真,如果唔係無星矢我話知佢其他果d係咩。無k金星矢真係辣著我把火

咁鍾意金去金舖搶啦, 學乜人玩玩具呀垃圾

秋葉原展出

nela 發表於 9-8-2022 05:59 PM
只舊一好正.....細角, 布巾, 手腕joint 都遮到 ...眼的顏色唔跟之前錯色SHF

而且頭部後尾枕露出頭髮和頸, 跟足電視, 令人有暇想可以脫下頭盔, 不枉 FANS 咁多年千呼萬喚始出來的佳品!
幾時出埋THE FIRST 同 THE NEXT 版三子
中舊1號同jackrevi
MB買到有D痳木 呢D外傳機無咩大愛就PASS啦
應該仲有其他 舊年都8隻定9隻限定 今年點止咁少

小弟就睇中果隻REAL TYPE COLOR版老虎,色水勁靚,不過小弟第一眼見到佢,以為佢就係德茲爾專用渣古!必買啦!相對其他魂展限定品,呢隻應該相對容易入手吧!
雖然小弟唔會買,但MB黑突真係好有型,今年應該都係爭崩頭啦!
話說今年聖衣神話竟然缺席魂展限定品行列,係上年24k雙子賣得差,定係成個聖衣神話系列銷量差,差到連B社都不再重視了?
THOUTHER 發表於 9-8-2022 10:51 PM
小弟就睇中果隻REAL TYPE COLOR版老虎,色水勁靚,不過小弟第一眼見到佢,以為佢就係德茲爾專用渣古!必買 ...

點可能賣得差。要知道舊年隻24k雙子係零秒清倉,想搶都無機會。之後抽選我抽4隻係一隻都唔中。
本來以為今年應該係水瓶,因為今年重生水瓶。點知原來係乜都無。真係火遮眼
THOUTHER 發表於 9-8-2022 10:51 PM
小弟就睇中果隻REAL TYPE COLOR版老虎,色水勁靚,不過小弟第一眼見到佢,以為佢就係德茲爾專用渣古!必買 ...

這隻雖然相對容易入手, 但前題係你要LOAD到 p-bandai 個網站, 入到購物車結帳! 因為班炒家用程式掃貨, 什麼貨都會狂掃, 除了萬能俠......
godmyths 發表於 9-8-2022 07:48 PM
而且頭部後尾枕露出頭髮和頸, 跟足電視, 令人有暇想可以脫下頭盔, 不枉 FANS 咁多年千呼萬喚始出來的佳品 ...

真布問題係, 係咪要GEL先有咁效果..
TRIGGER 個模根本唔掂 條底褲粗到死
舊1號永遠賣不完呀....
舊1號冇兩條銀邊仲正, 唔會唔對位, 望搶到
老虎SET都好正