Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MGEX 1/100 STRIKE FREEDOM GUNDAM 突擊自由高達

骨架再靚, 但有九成被裝甲覆蓋
唔通個個都唔上甲display?
sturtle 發表於 19-2-2022 05:00 PM
骨架再靚, 但有九成被裝甲覆蓋
唔通個個都唔上甲display?

C兄,放心喎,笨大吸水大法,透明件,魂限見.....
G3X 發表於 19-2-2022 02:30 PM
我連有上一隻都唔知,一開始以為D貴價版MG

第一隻 Unicorn 定價 ¥25000, 出咗一年後 Yellow Submarine 已經跌到 ¥15000 了
骨靚既話可以半甲半骨咁display, 可惜我只好UC機體
高級 HIRM?
熱狗OO 發表於 19-2-2022 11:41 AM
以為呢條LINE會死添, 兩年後先出第二作

睇下算喇, 買就免喇, 送都怕會砌死人及阻訂, 各位熱血模型高手加油 ...

PGU 我都未買到。。。。

祝大家疫情平安過渡!
等多D消息先決定買唔買。。。我想出 Freedom 多過 Strike Freedom,PG 也是
WonderJimmy 發表於 19-2-2022 01:43 PM
六七隻電鍍色,個價我真係不敢想像。

但成隻個feel夠晒浮誇中二,應該會幾好賣 ...

傳就傳定價18000 円
好彩唔炒就千二上下
chsimon 發表於 19-2-2022 11:51 PM
傳就傳定價18000 円
好彩唔炒就千二上下

我預佢1500起碼喇
橫濱地標大廈展出骨架

https://www.gundam.info/news/event/01_6912.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
多層骨架同刻片,PGU 技術下放產物,外型暫時覺得麻麻地,特別係背包連翼嗰位 ,為左比金色露出搞到好求其,無燈吸引力真係差D,反而比較期待MGEX UNICORN 2號機BUNSHEE 多D
多層骨架同刻片,PGU 技術下放產物,外型暫時覺得麻麻地,特別係背包連翼嗰位 ,為左比金色露出搞到好求其,無燈吸引力真係差D,反而比較期待MGEX UNICORN 2號機BUNSHEE 多D
睇佢啲骨架設計係應該可以爆甲展露來骨架電鍍色、不過我覺得唔係所有機體爆甲都好睇
上隻獨腳瘦係貴, 但有燈呀嘛
呢隻凸字鍍哂金又點, 唔通你唔裝甲淨係J佢骨架咩, 簡直莫名奇妙....
等多D消息,睇下 Bandai 還有乜讓我比錢。。。