Toysdaily 玩具日報

查看: 4447|回復: 13

[新品消息] 7月 魂限 SHF 幪面超人BUILD Genius (天才) Form

S.H.Figuarts 仮面ライダービルド ジーニアスフォーム
ABS&PVC製可動フィギュア
全高:約145mm
セット内容:本体、交換用手首左3種・右4種、フルボトルバスター
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:9,900円(税込/送料・手数料別)
2022年7月発送予定

https://hobby.dengeki.com/news/1467584/

而家先嚟出,無意思啦
由build等到時王 01 saber 拖到而家revice先肯出
展出到成品真係出等足3年
anyway 必買
港魂
S.H.Figuarts KAMEN RIDER BUILD GENIUS FORM
https://p-bandai.com/hk/item/N2519519001001

拖到依家先出由原本想買都變到無感覺買唔買都無所謂
差點以為係真骨

我發覺很多人只懂玩牌頭,不是玩玩具的,見到真骨個名就衝住要,唔係就無視嫌棄,其實由Drive嘅SHF開始,已經做到真骨嘅身型,甚至身型靚過好多早期嘅真骨 (例如響鬼、Kabuto)。

仲有真心鐘意一樣嘢,無論過幾多年都一樣咁鐘意,如果因時間而沖淡,只能說你只是玩潮流,不是真心玩玩具。

且幪超作為一個長壽系列,細水長流好過急流勇進  發表於 18-2-2022 04:34 PM
bigbigfriend 發表於 18-2-2022 04:03 PM
我發覺很多人只懂玩牌頭,不是玩玩具的,見到真骨個名就衝住要,唔係就無視嫌棄,其實由Drive嘅SHF開始,已 ...

而家d友仔玩埋價錢㗎,訂貨貴過現貨,而家隻隻都係咁,仲洗乜鬼嘢訂????
buddylee 發表於 18-2-2022 07:31 PM
而家d友仔玩埋價錢㗎,訂貨貴過現貨,而家隻隻都係咁,仲洗乜鬼嘢訂????

我係忠粉,只要角色岩~乜LINE都會入
不過呢隻野...點解港魂又被秒殺?仲諗住今日免運先出手
定價已經唔平...又唔係多配件...竟然同TANK TANK形態差唔多價..
搶唔到港,已經係出面訂左
魂 NATIONS TOKYO 展出