Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] S.H.F. Eternals Seris Ikaris 永恆族 開箱片

SHF暫時只出左3隻:千年情侶加阿叉
可能之前搞字幕影相執相太遲出片... 今次直出算有啲師兄覺套戲悶... 但我覺又OK喎. 可能無期望就唔失望. 重有啲驚喜添: 尤其關於Ancient astronauts 同宗教起源初探~ 中我Wild Wildy 其他channels
我掙扎入ML 定SHF... 最後SHF. 面相靚啲. 今次SHF面相, 尤其SERSI勝出~ 睇片你會明

好可惜今次scarlet witch搞事,永恆族唔可以幫手

ML black widow 都睇到大shf一個碼,睇大脾粗度就知,當然無其他角色咁明顯, BTW, 我覺得 black widow iw shf出得最似,hottoys都唔得

四千年情侶,可惜已分手(已經唔記得劇情)

shf一向偏瘦,鬼佬身型正常應該用悟空body

一向唔鐘意shf marvel, 啲甲無真實感,唔似皮革太光鮮,但今次eternals唔錯,一來啲甲係用高科技整,唔係皮革,二來今次shf整得亮麗,唔似就咁一舊膠上下色,配合到未來高科技感覺。

女角啲武器,似係有幕打交,啲木屋爛晒,女角轉咗啲元素,就一枝枝咁飛出嚟
mushroom 發表於 17-5-2022 03:43 PM
好可惜今次scarlet witch搞事,永恆族唔可以幫手

ML black widow 都睇到大shf一個碼,睇大脾粗度就知,當 ...

依家SHF跌左%... 我係原價買... 頂....
你唔講eternals我都唔記得點解呢班友唔幫dr strange ?!

套多'餘'宇宙劇情真係唔掂

shf本身平咗仲可以跌,諗唔到,不過貨唔多的話都會升返。

eternals唔幫一來只對付某類敵人,所以avengers年代無出手,依家都無出手,仲有一個原因,就係唔喺地球

dr2為免劇透我唔仔細覆,感覺就好似睇拉打劇場版咁,劇本唔夠力

都上畫那麼久沒所謂了...  發表於 19-5-2022 11:46 AM