Toysdaily 玩具日報

查看: 6563|回復: 12

[個人收藏] POSE+ BIG4

:DD肥仔哥頓快D出啦!!! 五缺一呀!!! 20210103_221547.jpg

正!!!!!!!!!

Thank you!!!  發表於 4-1-2021 09:36 AM
其實我最初買咗黃金俠之後對呢間公司係冇乜信心嘅,之後烈風唔係我杯茶所以冇買,跟著戰國有愛就試吓買,咦實淨好玩又ok喎,再到天威出辦已心動,玩過後信心返晒嚟:78:
[有黑暗既地方就有光明]

天威正啊!!!

我覺得可動手掌的可玩性高啲, 成日換手掌好鬼麻煩.
(當然, 本體夠大才有本錢做活動關節的.)

我也想快些出歌頓
五大巨頭, 缺一不可!!!

CUHUNTER兄用哥頓做頭像就知你鍾意!  發表於 4-1-2021 09:47 AM
wwwkcc 發表於 4-1-2021 08:58 AM
其實我最初買咗黃金俠之後對呢間公司係冇乜信心嘅,之後烈風唔係我杯茶所以冇買,跟著戰國有愛就試吓買,咦實 ...

我就相反買咗黃金俠之後對呢間公司有信心,雖然黃金俠缺點比較多,但睇得出佢用心設計過。見到佢對造形丶可動同完全變形都堅持造好。用黃金俠擺到當年速水仁師首辦動作感到好開心,之後就隻隻訂了,當俾香港玩具設計一個鼓勵啦!!!{:1_208:}
雖然我一隻都無買,但好支持POSE+, 更支持師兄Big4靚相:46:

謝謝支持!!!  發表於 4-1-2021 09:49 PM
好有FEEL,多謝師兄靚相!

謝謝捧場!!!  發表於 4-1-2021 09:50 PM
POES+ 系列最正嘅地方係造型还原动画、够大只、可动又高。
機械人動畫迷 發表於 4-1-2021 07:52 PM
POES+ 系列最正嘅地方係造型还原动画、够大只、可动又高。

仲有完全變形,希望POSE+可以繼續帶俾我驚喜!