Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:超合金魂 GX-66R 無敵 Robot Trider G7

相隔 6 年,超合金魂 Trider G7 終於推出 R 版。同之前介招過既「超合金魂 GX-33R 東映版 Spider-Man 蜘蛛俠 Leopardon & MARVELLER 召喚器 SET」(https://youtu.be/qklBmDnp1LY) 一樣。今次「超合金魂 GX-66R 無敵 Robot Trider G7」既重點絕對唔係在佢既主體 Trider G7 身上。d 隻 R版 最有驚喜、最有趣既係佢既配機 Trider Shuttle。唔通現在「超合金魂」既 R 版方向都係妹仔大過主人婆?

超合金魂 GX-66R 無敵 Robot Trider G7
價格:32,000日圓(未含稅)
發售:2020年10月

https://youtu.be/3jJ5dE9KYa4

ps 留意返,片入面唔記得講:Trider Shuttle 頂部可以打開重現「炮門」,另機翼旁亦可打開見到「飛彈」。

主持:Vince、Raymond
製作:Vince【vince@toysdaily.com

如果大家喜歡,記住 訂閱、LIKE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

Ching,我都想買這一隻超合金魂,但係嗰價好似仲可以跌,請問應該幾錢入手最好?:46:
Dancougaproto 發表於 4-12-2020 07:15 PM
Ching,我都想買這一隻超合金魂,但係嗰價好似仲可以跌,請問應該幾錢入手最好? ...

C兄,早買早享受啦 ... 現在 d 個價其實都已經平過行貨既批發價 la
:)
舊版已經賣左,新版見到有飛機同改左動畫色都有D心甩甩,加上宜家個價又平左,真係要考慮考慮。
Vince 發表於 4-12-2020 09:45 PM
C兄,早買早享受啦 ... 現在 d 個價其實都已經平過行貨既批發價 la

:x反正都跌破1500,今個禮拜出去買啦
其實R版都未出背後火炎鷹,話唔定出魂限銀翼飛機+火炎鷹