Toysdaily 玩具日報

[GUNDAM] Entry Grade RX-78-2 Gundam ANA Color

最新 Entry Grade RX-78-2 配 ANA 航空公司色調,頭頂,小腿,槍支補夾口,腳板底,肩關節補偷膠,膝頭貼腳踝關節不太明顯就無視,幾十元價錢質素絕對可以接受
最後再配之前改色高達頭。稍後到其他特別色。

.             
整得好靚呀,我也整咗三隻別色,也惗過整呢隻,不過冇師兄套 ANA 水貼。

呢隻 EG 真心覺得先至叫技術突破,什麼 Global 或 G40 都被比下去,容易組裝,價錢合理,可動優良,希望之後也可看到B記有此概念産品!
tonytony 發表於 27-10-2020 01:24 PM
整得好靚呀,我也整咗三隻別色,也惗過整呢隻,不過冇師兄套 ANA 水貼。

呢隻 EG 真心覺得先至叫技術突破 ...

師兄過獎,水貼都係得啲字,啲藍間貼膊頭要自己上色,不過好在還算簡單,如果冇字就真係唔會整
ANA都。。。。:49::cool::56:
tonytony 發表於 27-10-2020 01:24 PM

呢隻 EG 真心覺得先至叫技術突破 ...

仲要價錢平過少可動,完全棟企的龍珠,拉打或咸蛋超。。。:74:
呢個配色好正啊

謝謝大大分享