Toysdaily 玩具日報

查看: 6149|回復: 10

[分享討論] 請問有咩合體機後都仲係高可動?

E+ 好似得POSE+ 隻02 係最高?
合金魂的十五機同金毛獅王。:78:
pose plus 的都超可動
其實日版Combiner Wars 航空派Superion加補件後起好扭。又唔怕刮花。起碼暑假啲同學帶埋小學仔女嚟玩都唔驚。
icyhugs 發表於 6-9-2020 02:35 PM
其實日版Combiner Wars 航空派Superion加補件後起好扭。又唔怕刮花。起碼暑假啲同學帶埋小學仔女嚟玩都唔驚 ...

講到孩記合體派豈能不提POTP版霹靂星?外型可動兩兼備,如果再加補件加番大背脊果對翼同埋大劍,認真不得了,當然唔加補件就咁玩都好正的!
THOUTHER 發表於 6-9-2020 04:29 PM
講到孩記合體派豈能不提POTP版霹靂星?外型可動兩兼備,如果再加補件加番大背脊果對翼同埋大劍,認真不得 ...

重點係有細路嚟唔怕俾佢扭!合金魂唔可以放客廳XD拎玩具外拍甚至出國玩一定係合體老變。合金玩具重又怕花
合體後可以高可動,鐵甲萬能俠啦。 XD
咁似IQ題 。。。。
Gundam fix....高達同核戰機合體算唔算⋯⋯可動真係一流:78:
如果講日系, 暫時係銀河烈風同千值超獸最高可動,
好過晒合金魂暫時為止既合體機械人(包括15機)

美系就睇你計唔計三方, 好多三方都高可動
其實可動同高可動係兩回事...