Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: alcalc

[Hot Toys] Hot Toys 香港官方 eShop 即將上線!

Johnlui888 發表於 18-8-2020 03:51 PM
新手想問問網上訂購是否要指定日子才有得購買?

是的,現在入 eShop 什麼貨品都沒有,要等下一次活動!
想問下個eshop 仲有冇用⋯而家入到去乜都冇得訂
rice00700 發表於 5-2-2021 01:49 PM
想問下個eshop 仲有冇用⋯而家入到去乜都冇得訂

自初次訂購活動後,一直再冇消息了!

:38:
alcalc 發表於 6-2-2021 01:15 AM
自初次訂購活動後,一直再冇消息了!

咁真係setup 個account 把鬼⋯呢個年代都仲係要去舖俾訂,好煩囉

We all feel your pain!  發表於 13-3-2021 02:38 AM

eShop 又出番嚟啦!

最近推出的 1:4 比例 《波巴費特之書》 Boba Fett 和 《回到未來2》 DeLorean Time Machine 都可以在網上訂購。

Hot Toys 香港官方 eShop 連結: https://ehottoys.com/

注意事項:

- 會員申請只限香港地區人士,並需年滿15歲或以上
- 顧客必須先註冊成為會員方可於Hot Toys 香港官方 eShop 購買產品
- 預訂時段為每天中午12時至晚上8時 (香港時間)
- Toy Hunters、Secret Base 及 Star Wars Hot Toys Collector Council 會員可享會員折扣優惠,eshop 系統將自動捆綁閣下之會籍 (如有)
- Hot Toys eshop 商品只於香港地區發售,屆時顧客需於 Hot Toys Secret Base 專門店內取貨
- 請確保閣下所輸入的所有資料無誤,當顧客購買貨品後,本司將透過閣下所輸入的手機號碼以SMS通知有關取貨安排
- 如有任何爭議,Hot Toys 保留一切最終決定權

疫情肆虐,唔駛出街可以訂係好事!
估唔到有用返呢一日