Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] PG UNLEASHED 1/60 RX-78-2 GUNDAM

我無買 PG 1.0...

但我都係鍾意 1.0 的全開機關!!

有無得出一隻將 1.0 和 現在喱隻合埋的合版!!

鍾意喱隻有燈和有可動關節!!

入埋 Ver.1 遲d比較下先 :78:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我覺得1.0內構較真實一點。今次的內構似普通MG內構,細節位欠奉,沒有真實機械感。

我有五隻PG RX78-2 1.0...不過覺得呢隻超正,比例沒有近年笨大最喜歡的窄胸短腰長腿化, 太好了......:$
不過更希望笨大出Nu 或 ZZ 的PG...
如果不是限定的話, 到時都係睇定 d 先出手 :DD
tsang_20190721 發表於 11-10-2020 08:23 PM
如果不是限定的話, 到時都係睇定 d 先出手

呢隻起碼賣十年八載,慢慢唔遲

本帖子中包含更多資源

x

真的越睇越唔錯,如冇意外是要入手了  發表於 28-10-2020 11:56 PM
好期待~:handshake:
GUNPLA EXPO 2020 展出

本帖子中包含更多資源

x
PG UNLEASHED 1/60 RX-78-2 ガンダム
価格: 27,500円(税10%込)
発売日: 2020年12月
https://bandai-hobby.net/item/4283/

本帖子中包含更多資源

x

GUNPLA EXPO 2020 展出

PB限定 PG UNLEASHED 1/60 RX-78-2 GUNDAM Clear Body

https://hobby.dengeki.com/event/1114534/2/

本帖子中包含更多資源

x

PB限定 PG UNLEASHED 1/60 RX-78-2 GUNDAM Clear Color Body
PG UNLEASHED 1/60 RX-78-2 ガンダム クリアカラーボディ
4,950円(税10%込)
近日お申し込み開始予定

http://expo-newitems.bandai-hobby.net/

本帖子中包含更多資源

x
thanks for sharing : )
PB限定 PG UNLEASHED 1/60 RX-78-2 GUNDAM Clear Color Body

https://p-bandai.jp/hobby/go-gai/

GUNPLA EXPO 2020

本帖子中包含更多資源

x