Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure-rise Standard 幪面超人古迦 模型

Figure-rise Standard TRYCHASER 2000 官方preview

「Figure-rise Standard トライチェイサー2000」は10月30日(土)発売!

https://bandaihobby.hatenablog.com/entry/2021/10/21/130000

尾輪有得咁上下調整即係有得合體
stonekeung01 發表於 10-12-2020 08:13 AM
PB限定 Figure-rise Standard 幪面超人古迦 Mighty Form (DECADE Ver.)
Figure-rise Standard 仮面ライダー ...

見爆...有八折買了這款..其實和之前有乜唔同?
藍古加同白帝王龍甲獸日魂開左2次, 不過香港無鋪開訂都係無用
Figure-rise Standard TRYCHASER 2000
Figure-rise Standard トライチェイサー2000
価格: 3,960円(税10%込)
発売日: 2021年10月30日
https://bandai-hobby.net/item/4609/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
yugi 發表於 24-10-2021 05:24 PM
藍古加同白帝王龍甲獸日魂開左2次, 不過香港無鋪開訂都係無用

會唔會香係通販? 之前隻DECADE VER.都係通街都有貨
PB限定 Figure-rise Standard 幪面超人古迦 Pegasus Form / Rising Pegasus
Figure-rise Standard 仮面ライダークウガ ペガサスフォーム/ライジングペガサス

3,960円(税込)   2022年3月発送予定

商品内容 )

・ Figure-rise Standard 仮面ライダークウガ ペガサスフォーム/ライジングペガサス × 1

・ ディスプレイベース × 1 

https://p-bandai.jp/item/item-1000165681/

想問幾時開訂?

藍古加香港都無開過訂呢隻應該一樣無鋪開
為何市面無見到電單車?
勇 發表於 2-11-2021 11:03 PM
為何市面無見到電單車?

依家行版模型老奉遲最少一星期先派貨
勇 發表於 2-11-2021 11:03 PM
為何市面無見到電單車?

昨日出左,不過少貨,我放工去都賣晒
近期連d模型係咪都比人搶/炒?
到e+我都唔係好見到出面有 Fourze