Toysdaily 玩具日報

日本 7日遊, 遊記連載(第1,2日P2, 第3日P3, 第4日P4, 第5日上中下P5, P6)

我十一月都去日本,但係就冇plan到去富士急:( :(
因為去浸溫泉:p :p
而家睇下大大去邊先:D :D
我都plan好晒去邊,
大大有冇去三鷹呀:? :? :?

真人 bh 好似好激o甘 (追幾條街....)
下年香港 "hello 胃" 可以炒下:p
原帖由 wostaney 於 25-10-2007 10:27 AM 發表
同我個頭像同一個系列~:61::52:

友里呀~
正爆呀~
:46::46::46:

我11月去~ 等我呀~
:love::love::shiny::shiny:

Very good apetitite! I think can eat 5 burgers!
頭像被屏蔽
:78: 好正,期待下集~
頭像被屏蔽
大大, 你冇答我阿嫂d boot幾錢呀!!:73:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
:@ 樓主~~頑馱無同精太都俾你搵到!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:x
頭像被屏蔽
對,中野睇一日都唔夠時間:71:
原帖由 shiine 於 29-10-2007 01:13 PM 發表

無咁嚴重卦......:50:
入面既能見度都 ok 既, 不過又係唔俾影相, 所以幫唔倒你......(俾都無用啦, 俾佢地追緊仲影咩......:69: )

多謝樓主情報,如能見度OK應該幾好,期待樓主之後的報告,我11月5號也出發了。
原帖由 ronaldha007 於 29-10-2007 09:07 PM 發表
對,中野睇一日都唔夠時間:71:

我想問下大大呢次去帶左幾錢去呀:? :?
我唔知帶幾錢去先好
同埋買玩具既地方多唔多收visa呀??

我11月尾就去,等下大大個report,睇下可以仲有邊可去

我都有plan去中野,但係個日去3~4個地方,唔知睇唔睇得晒tim:no: :no: :no:
原帖由 shiine 於 29-10-2007 08:35 PM 發表

呵呵, 所以話中野真係幾好都有......:)
順便賣個關子, 我果日係中野仲撞倒一個人......:he:

邊個人?