Toysdaily 玩具日報

超時空要塞macross 十月份分享.............執到暈左咁滯!!

你真係好有錢呀!!
無藍色婦人機呢..........希望佢都可以返出, 一還心願.........

回覆 76# 的文章

有錢都未必買得番已前出既玩具
原帖由 dindon 於 26-10-2007 04:58 AM 發表
有錢都未必買得番已前出既玩具

啱~~最大問題係睇下有沒有心機同時間.....仲要睇有沒有運氣~:62: :62:
原帖由 矢吹丈 於 25-10-2007 11:36 PM 發表
無藍色婦人機呢..........希望佢都可以返出, 一還心願.........

可惜....藍色婦人機都咁冷門.....都好難會返出囉.....:79: :79:
原帖由 cc_hope 於 2-10-2007 02:17 AM 發表
4月之後.....終於有時間執個玩具櫃啦~~成個國慶假期比晒佢地.....執到暈左咁滯,,,,:time::time:

4月MACROSS分享--->按我

考下大家眼力,知唔知多左D乜?:no::no:

好啦,上次執完之後,未停過搵macross產品,家下 ...

你有冇VALKYRIE VF-1A TV Version~~???
MACROSS- Max Jenius

:@ :@ :@
原帖由 Delight986 於 26-10-2007 08:51 PM 發表

你有冇VALKYRIE VF-1A TV Version~~???
MACROSS- Max Jenius

:@ :@ :@

嘩~~緊係冇啦~~好正!!
希望快d出,唔駛自改!!:50: :50:
原帖由 cc_hope 於 2-10-2007 02:32 發表

嘩~~~~第四格左下角藍色果隻呀~~~好想要好想要~~~
嗚嗚嗚~~:no::no::no:

[ 本文章最後由 cc_hope 於 2-10-2007 02:39 AM 編輯 ]

大大,藍色婦人機有得買,不過好貴!自己睇睇喇!

http://cgi.ebay.com.hk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250191566397&ih=015&category=16467&tc=photo&ssPageName=WDVW&rd=1
頭像被屏蔽
:D
簡直係成層樓首 期:47:
大大,藍色婦人機也左,不過好貴!自己睇睇喇!

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1114306833
原帖由 eddyfanz 於 30-11-2007 18:05 發表
大大,藍色婦人機,不過好貴!自己睇睇喇!

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1114306833

ebay 平dd喎!不過都係搶錢,老笠,老笠呀!.......................................................................
原帖由 dindon 於 30-11-2007 06:42 PM 發表

ebay 平dd喎!不過都係搶錢,老笠,老笠呀!.......................................................................

真係唔值.....如果遲下YAMATO返出就攪笑啦.....
感覺上唔係話冇可能,YAMATO全線VF系列都返出晒啦.....:69: :69:

入左啦~~~

:65: :65: :65: :65: :65:

不過工作太忙啦~未有時間放入display櫃~~:30: :30: :30: :30: