Toysdaily 玩具日報

樓主: freedom@kira

[吹水專區] freedom@kira曼聯球迷專區

原文章由 freedom@kira 於 31-8-2007 01:39 PM 發表

豉油兄有冇JJ 同 sukie既相牙....:shy:

3年前o既sukie:DD

原文章由 特級豉油 於 31-8-2007 01:55 PM 發表

勁兇 :Q
原文章由 特級豉油 於 31-8-2007 01:55 PM 發表

:Q
唔通我認錯人....
我係想搵之前拍過m記廣告果個suki牙....
原文章由 freedom@kira 於 31-8-2007 14:48 發表

唔通我認錯人....

Oh!!! You are looking for Sukie Tong

原文章由 freedom@kira 於 31-8-2007 02:48 PM 發表

唔通我認錯人....

你想搵 「車路士」Chelsea Tong? :DD

去呢度搵 sukie tong, d相多到你啃唔晒:DD
http://www.fotop.net/

[ 本文章最後由 特級豉油 於 31-8-2007 03:57 PM 編輯 ]
原文章由 特級豉油 於 31-8-2007 03:55 PM 發表

你想搵 「車路士」Chelsea Tong? :DD

去呢度搵 sukie tong, d相多到你啃唔晒:DD
http://www.fotop.net/

:love:
我成身都好熱牙....:shy::shy:
梳 打   賈 曉 晨 ( J.J. )
入 行 經 過 : 經 朋 友 介 紹 成 為 模 特 兒
以 一 口 不 純 正 廣 東 話 成 為 美 少 女 廚 神 的 J.J. , 於 味 之 天 使 當 中 具 有 最 豐 富 的 幕 前 經 驗 。 入 行 近 3 年 的 J.J. 早 已 拍 攝 過 大 量 MV ( 三生有幸 - 鄭中基)、 劇 集 和 電 影 等 等 , 當 中 包 括 《 伊 莎 貝 拉 》 和 《 魔 幻 賭 船 》 。

:love:

原文章由 T-mac 於 31-8-2007 04:01 PM 發表
梳 打   賈 曉 晨 ( J.J. )
入 行 經 過 : 經 朋 友 介 紹 成 為 模 特 兒
以 一 口 不 純 正 廣 東 話 成 為 美 少 女 廚 神 的 J.J. , 於 味 之 天 使 當 中 具 有 最 豐 富 的 幕 前 經 驗 。 入 行 近 ...

JJ同Sukie Tong .....:love:
好熱牙....:shy::shy::(
原文章由 freedom@kira 於 31-8-2007 04:10 PM 發表

JJ同Sukie Tong .....:love:
好熱牙....:shy::shy::(

我覺得melody、gloria、jessica仲正:love:,  melody同jessica上過美女府房架:DD

sukie tong 而家無以前咁靚喇........

如果大家中意姣 ge 話我推薦 janice man...
一副欠 「 」的樣子...

[ 本文章最後由 玩具 於 31-8-2007 04:32 PM 編輯 ]
原文章由 玩具 於 31-8-2007 16:28 發表

Yeah!!!! Agree!!! 重有Angela Baby都係一副欠 「 」的樣子:DD

[ 本文章最後由 T-mac 於 31-8-2007 04:44 PM 編輯 ]
原文章由 玩具 於 31-8-2007 04:28 PM 發表

「一副欠 「 」的樣子... 」......
佢都幾好丫,  曾經勁似關心妍:DD
都唔係點解係要化妝化到咁...
係要將 angelababy 化到同 janice 個樣一模一樣 ?
我始終覺得 janice 姣佢幾班啦 :what:

不過有興趣知道呢 2 個一樣樣 ge 人...
落左妝會點 ?
話說佢 2 個 d 妝濃到傻..........
原文章由 玩具 於 31-8-2007 16:54 發表
都唔係點解係要化妝化到咁...
係要將 angelababy 化到同 janice 個樣一模一樣 ?
我始終覺得 janice 姣佢幾班啦 :what:

不過有興趣知道呢 2 個一樣樣 ge 人...
落左妝會點 ?
話說佢 2 個 d 妝濃到傻..........

在水中央, 有厲鬼一雙, 彷似站在湖上..........:Q

yea... i saw that = ="

SUCKS ! janice 完全唔係姣屍登篤 ge ???
成隻癲雞咁.....
:no:

呢 d 都化左妝啦 :he:
起碼有粉底有畫眼...
唔化妝佢本人又點肯影相 ?

[ 本文章最後由 玩具 於 31-8-2007 05:14 PM 編輯 ]