Toysdaily 玩具日報

查看: 5751|回復: 16

有冇人看過NKK日劇<新選組 !> ?? ^0^

opening: http://www.youtube.com/watch?v=GESbt13S_LA

我以一天一集的進度看到vol.19 ,好正ar ~

好多著名演員,有SMAP的香取慎吾同<同一屋詹下>的山本耕史做主角其他名演員仲有 :

藤原龍也( 大逃殺、死亡筆記/夜神月 )
江口洋介( 同一屋詹下 )
池&#20869;博之 ( 麻辣教師GTO 、極盜狂熱份子 )
野際陽子 ( 大&#22885; )
小田切讓( 幪面超人古迦 )
中村獅童 ( 藉著雨點說愛你 , 霍元甲 )
梅野泰靖 ( 幪面超人Kabuto-神代劍爺爺 )(好正ga!!:DD)
優香

小田切讓( 幪面超人古迦 )做齋藤一 ,型死了:love:
藤原龍也做沖田總司,沖田總司27歲就死了一定是被死神在死亡筆記寫上了名字 :DD

每一集也好好睇,新選組入面有好多勁人: 沖田總司、山南敬助、永倉新八、近藤勇、芹澤鴨 :)

[ 本文章最後由 鈴奈 於 31-8-2007 08:45 PM 編輯 ]
無睇過:sleep:
:ar:無時間睇................but 有興趣睇...............

[ 本文章最後由 cartoon 於 19-8-2007 10:30 PM 編輯 ]
期期大河劇都有睇~
家下風林火山有gackt tim:shy::shy::love:
del
襲擊池田屋, 全部一鑊熟~~~
原文章由 魚旦 於 20-8-2007 10:47 AM 發表

vol.27係池田屋 ,咁vol.1開頭果度係什麼戰役 ?? :?
大河劇真係唔係個個o岩睇
唔識日本歷史的好難有興趣去睇
我係戰國迷不過唔係幕末迷呢套唔o岩睇
買左未有時間睇
而家只係睇左黑船來了...........
山南敬助死了.............嗚嗚...........:help:
原文章由 魚旦 於 20-8-2007 10:47 AM 發表

沖田嘔血果幕 :die:
一代江戶最強劍客就此......:cool:

一定是被死神在死亡筆記寫上了名字 !! 一定是 !! :*
原文章由 C先生 於 19-8-2007 01:17 PM 發表
期期大河劇都有睇~
家下風林火山有gackt tim:shy::shy::love:

會唔會搵得返之前套"武藏Musashi"呀????:handshake:
原文章由 Devil_Fudou 於 31-8-2007 10:05 PM 發表

會唔會搵得返之前套"武藏Musashi"呀????:handshake:

關於宮本武藏 ??