Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 假如Bandxi倒閉了....

到時咪專心啲玩figma, 山口等..:!
BANDAI無左都只係將高達版權賣俾人,SO我依然中高達毒~
-.- 笨大就像鐵達尼號一樣 上帝都不能使它關門大吉
只要笨大同cm's 比   笨大就好似神一樣既存在:61:
bandxi好難會倒閉囉........
四郎仲覺得家陣的笨大己經無己以前咁勇,以前都會試好多新野,但家陣乜都係高達.不過都明白只有高達先大賣,其他的一年貨仔就玩完:45:
Bandai 有事....好大獲架啦..........
大家唔好睇得咁小事.......
佢有事的話唔會比日航出事的小.......
...
★JA★ 發表於 16-1-2010 05:13 PM

可惜現在的日本經濟有幾好......Bandai都幫唔到多少,除了模型在日本生產,其他都Made in China,可能倒閑對中國的影仲大。仲有瑞華行
就算摺咗都實有人摺手,無問題吖。{:2_125:}
-.- 笨大就像鐵達尼號一樣 上帝都不能使它關門大吉
只要笨大同cm's 比   笨大就好似神一樣既存在
空 發表於 16-1-2010 08:39 PM

Bandxi倒閉了技術一樣兒可以賣俾人,只3不是一家完全獨大,我們這可以選擇優質的玩具
Bandxi倒閉了技術一樣兒可以賣俾人,只3不是一家完全獨大,我們這可以選擇優質的玩具
K動戰士渣古 發表於 19-1-2010 12:26 AM

好事來的,不過誠意最要,我覺得Bandai的技術已夠好,但誠意開始少,只向錢看。
好事來的,不過誠意最要,我覺得Bandai的技術已夠好,但誠意開始少,只向錢看。
mushroom 發表於 20-1-2010 10:42 AM

其實好多野我地可以想像到而B記都可以做到的改善,不過B記唔去做~
其實好多野我地可以想像到而B記都可以做到的改善,不過B記唔去做~
K動戰士渣古 發表於 20-1-2010 08:51 PM

始終都要搵食,試新野無人買,怕賠本......
始終都要搵食,試新野無人買,怕賠本......
mushroom 發表於 21-1-2010 11:29 AM

日本走向亞洲經濟區太遲了,中國攪左廿幾年東南亞經濟區,日本先想E+分一杯羹
仲想整個大東亞貨幣,中國才剛上年簽好左在東南亞經濟區人民幣流通,理日本都傻
E+美國唔掂,亞洲又出口唔到,國內消費又越來越弱,經濟唔差有鬼~:43:
日本走向亞洲經濟區太遲了,中國攪左廿幾年東南亞經濟區,日本先想E+分一杯羹
仲想整個大東亞貨幣 ...
K動戰士渣古 發表於 21-1-2010 11:50 AM

中美大戰,日本揀錯邊......不過中國通常以和為貴,未必唔肯同日本玩,但日本要有些少誠意,例如交還某個島

淮佢地的玩具免費進口...:34:俾佢地有補貼,可以賣平些。
:55:唔好.....我既 SHF 點算
會儲到好多錢。