Toysdaily 玩具日報

查看: 29773|回復: 30

[分享討論] 玩具日報視頻@機械人研究所 - 鐵人28號 太陽之使者

玩具日報視頻@機械人研究所 - 鐵人28號  太陽之使者

世上原來真係有啲玩具係睇就誇喇喇

一玩上手就小喇叭架

官圖 既然同某售樓書一樣     充滿陷阱啊

今次真係下刪二千字       各主持拍攝時真係非常克制啊

鐵人28號     太陽使者    夾雜在 鐵人28 與   鐵人28 FX    之間既存在

一個被平行了既動漫

超音 加 VINCE

和大家一齊吹吹水

:65:喜歡我們視頻  請訂閱 玩具日報視頻 啊 :35:亦歡迎分享的我們的製作~~

玩具日報視頻 為大家奉上{:1_227:}

Honestly speaking... it is the BEST of all Evolution toys already............ :(
Douglas.M.Saint 發表於 30-11-2018 04:13 PM
Honestly speaking... it is the BEST of all Evolution toys already............

只可以說 地獄玩具廠 果然唔係 浪得虛名 ....
:69:
毛片精彩呀
睇就誇喇喇, 玩就小喇叭{:1_374:}

"日系英雄/機械人" 's posts also need you? no posts related to model kits could share with us? I quite enjoy "暴走短評 RE100 亞克托.德卡" :DD

I'm painting vehicle has 22 wheels, you know which kind of model kit I'm enjoying :^
這家的玩具,我會欣賞,但不會花錢買!{:1_214:}
追風 發表於 1-12-2018 02:43 AM
這家的玩具,我會欣賞,但不會花錢買!

其實我都冇買 ET 出品既玩具好耐。但今次 鐵人28 訪 超金屬 造型 真係好正。
但好可惜「捉到鹿唔識脫角」....
唉 ....
:70:
沒辦法,因為我之前買了幾支以前出的玩具,唉! 沒辦法再說了,所以現在這家的玩具,我是純欣賞,不會下手買了!:45:
已買,因為冇期望,反而覺得可接受。
比想象中好。
Garycharm 發表於 3-12-2018 12:42 PM
已買,因為冇期望,反而覺得可接受。
比想象中好。

可能因為我太想 要一隻 超金屬 把 ... 唉
:42:
我已經滿滿失望來迎接呢件廿八,怎知從盒子跌出來的是絕望。
當然,我唔敢講這是最後一回啦!
如果佢平平地我都會中伏,,,,,,間廠品質唔好,,,又要咁貴,,,,真係執返身彩{:1_222:}

見到實物內構合金已經冇興趣!{:1_216:}
但個價升了!也反映有市場.
{:1_377:}{:1_377:}