Toysdaily 玩具日報

查看: 15392|回復: 11

[玩具資訊] MAFEX 再販商品 3款

マフェックス No.047 MAFEX SPIDER-MAN(HOMECOMING Ver.)
価格: 7,344円(税込)
発売日:2018年11月下旬

マフェックス No.50 MAFEX SELINA KYLE Ver.2.0

マフェックス No.053 MAFEX BATMAN Ver.3.0

最關心有無改善關節強度:69:
關節問題改善左好耐了,再販支持,人人有得玩
Batman/Dark Knight 3.0 造得係幾好,可能上次個生產數最唔多(因為已經係第三個版本),比較難入手,再販真係"大歡迎"。
Mafex 未來會出 Bruce Wayne action figure,有附件可以給 Batman Ver.3.0用
交叉人 發表於 13-11-2018 05:45 PM
關節問題改善左好耐了,再販支持,人人有得玩

REALY?
出左買返隻玩下先
俾佢坐B社果駕電單車{:1_209:}
Knightmare 發表於 15-11-2018 02:47 PM
REALY?
出左買返隻玩下先
俾佢坐B社果駕電單車

兩間廠的貓我都有,mafex更佳,身型豐滿s型、扭動甫士、最重重要是b記竟然將佢破相,腮骨有一大水口,至於樣貌卡通d就見人見智,mafex是成熟真人d,佢架pod都好正架又平過b記
交叉人 發表於 15-11-2018 03:36 PM
兩間廠的貓我都有,mafex更佳,身型豐滿s型、扭動甫士、最重重要是b記竟然將佢破相,腮骨有一大水口,至 ...

其實我都覺幾款TDK都係MAFEX靚D
最優勝梗係MAFEX蝙蝠俠既披風
笨大果塊披風真係一無是處...
但之前聽MAFEX太多斷手斷頸一直唔敢買
而家係咪改善左?
唔會扭幾扭就斷?

BATPOD就已經買左B記,MAFEX果架就唔考慮了
正想入一隻053
改善是不會有太多改善的

021b17 發表於 18-11-2018 11:30 PM
改善是不會有太多改善的

水行俠?
好新既款式都仲係斷:69:
睇到師兄張相我當堂縮左下...個銀包
師兄粗唔粗玩?
我隻2.0斷頸, 真係有D驚....
Bound123 發表於 21-11-2018 12:51 AM
我隻2.0斷頸, 真係有D驚....

2.0 Batman 其實都唔好再攞黎講啦!佢係我第一隻既mafex,而都有成3年幾前,好似擔心咁耐既出品實在有D杞人憂天播。