Toysdaily 玩具日報

[GUNDAM] 無名!! HGBD GUNDAM ASTRAY NO NAME 無名高達

大家好, 之前砌完隻伊夫烈特, 唔想一次過砌3隻, 所以搵左第2D野黎砌下
咁岩就見到呢部機, 睇落去好型, 而且1魚唔洗就買黎玩下
不過呢隻野個配色都唔似動畫, 又俾少把劍, 咁不如索性改埋配色
至於呢個配色以前用過, 你當佢係我個人既配色就OK啦, 而呢個系列應該會再繼續落去
今次純粹係玩下改色, 手工有D位好差不過都冇執到, 去相先

隻斗蓬真係型到冇朋友, 不過裝左上去可動真係悲劇...

動畫可以係背部拔劍, 模型版得個柄係背脊, 咁岩手頭上有把綠色劍咪拎黎玩下

件袍可以轉MODE, 呢個係射擊MODE

仲有一個MODE係變背包, 呢個MODE又幾正既

上邊提過之前用過呢個配色, 第1隻咪就係佢LO
玩完, 下隻砌返伊夫烈特先

最後又放返自己FB玩具專頁先
睇完鍾意可以俾個LIKE
https://www.facebook.com/albumkyo353/
多謝咁多位我地下次見~
超正{:1_377:}
齋企都型到爆{:1_221:}
changed the purple to black, nice color scheme :shiny:
乾淨功整啊  多謝大大的分享