Toysdaily 玩具日報

查看: 16250|回復: 6

[分享討論] 唔知呢條【餌誘式廣告宣傳】海關條例對近日港魂啱唔...

:78:剛啱係貓店面書有師兄留言,話可試下引用海關條例【餌誘式廣告宣傳】去對港魂預訂MB SF做啲嘢。

:67:我都覺得都可以試下,上次港魂轉版〈免運券〉事件都叫做跪低咗。
合理數量的該產品,真係點講都得
今次MB SF都唔及上次GFFMC Wing咁恐怖
sniperxp 發表於 30-10-2018 05:47 PM
今次MB SF都唔及上次GFFMC Wing咁恐怖

主要係今次呢個新爛網頁成個系統好似係明益內部炒家(如果真係有),普通人就唔俾你login,入到車都無得留!
主要係今次呢個新爛網頁成個系統好似係明益內部炒家(如果真係有),普通人就唔俾你login,入到車都無得留 ...

唔係明益炒家..係因為 以家d bot 已經好成熟..同好多人寫。有得賺既上網訂野..已經用哂robot (auto fill 程式) 。你睇 4點就死server 同買iphone 有咩分別? 1.來好多人上..2.來大把 bot 做緊野。 連apple 都防唔到...何妨呢d bandai 呢d  企業會做到呢?
有沒有朋友去找議員投訴
用海關條例【餌誘式廣告宣傳】去對B記
boy54321 發表於 11-11-2018 06:15 PM
有沒有朋友去找議員投訴
用海關條例【餌誘式廣告宣傳】去對B記

傻啦, 單野無得反大陸班議員理鬼你