Toysdaily 玩具日報

查看: 41464|回復: 37

[詢問] 而家冇左Y拍, 大家邊道買二手玩具?

真係唔知邊到有平台好似以前Y拍咁{:3_145:}現在只有商店沒有私入自讓!
旋X拍賣,都幾方便
yahoo 只係冇得 bid 貨 ja ... 仲係到 wor c兄

Thx! ching!!{:3_126:}
Vince 發表於 24-7-2018 05:27 PM
yahoo 只係冇得 bid 貨 ja ... 仲係到 wor c兄

我意思是以前可以拍到好野又平D!{:3_131:} 而家冇....
Y 拍一日唔重出競投,我都會用旋拍
y拍依加一堆炒價算啦,得1,2成係正常價位
G3X 發表於 25-7-2018 08:24 AM
y拍依加一堆炒價算啦,得1,2成係正常價位

如果旋拍無貨,我用Y拍都係當旋拍用,直接傾價錢
而家想買個自己鍾意的玩具玩吓都一千幾百, 夠景咩野世界呀!{:3_141:}
希望Y拍拍賣有重開的一日{:3_133:}
難怪fb經常出現一隻全新shf都夠膽死排50蚊的
yugi 發表於 25-7-2018 10:25 AM
難怪fb經常出現一隻全新shf都夠膽死排50蚊的

師兄, 唔明呀?{:3_146:}
我順便想問下點解Y拍會無左既? 無左幾耐?

乜唔夠人氣營運咩? 無可能個播 !
熱狗OO 發表於 7-8-2018 05:55 PM
我順便想問下點解Y拍會無左既? 無左幾耐?

乜唔夠人氣營運咩? 無可能個播 !  ...

話要改版,停左拍賣成年,不過台灣巳經恢復拍賣,香港港就完全無聲氣
排賤價嘅黑衣人故然底死, 亦可不理
但一千幾百真係唔係咁易買得落手
唔係話一隻兩隻都買唔起, 而係知道落左坑冇咁易跳返出黎
將人講嘅嘢無限上綱, 只係變相壓抑網上討論嘅自由
Y拍改版真係自己玩死自己