Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTYOS ACGHK2018 香港動漫節發售商品

khwong67 發表於 7-7-2018 06:21 PM
排一層都要咁耐

其實好應該4隻特別版一條龍,訂其它普通的又一條隊,取貨更加應該另設一條隊,綜合櫃位,連續來幾個驗屍官,不排到死就難,那位主管連少少營運心得都無,正九流安排。
頭先夠膽死 開starwars member card....晒左2個counter. 驗屍官又多.....隻隻開...
到取貨時,動漫節又排一次
頭先 6:30pm 左右去到, 排少少後樓梯, 部份時間 5個 counter 全開收訂, 都係排左一個鐘多d攪掂.{:1_208:}
好心會員實有得訂就開個上網訂購啦...要人排隊開心D咩...
現在信和樓下 已經超過五百人在排隊。
Hot toys  你好嘢
Trent800 發表於 7-7-2018 11:59 PM
現在信和樓下 已經超過五百人在排隊。
Hot toys  你好嘢

信和已關門⋯⋯即要用營/凳排隊瞓街⋯⋯南亞天下
重諗住好唔好聽朝十點去排隊,我太天真了.......

聴朝信和一開門,D人係咪衝入電梯上20樓,定係直接跑樓梯上去?場面一定好混亂....
bigbigfriend 發表於 8-7-2018 12:27 AM
重諗住好唔好聽朝十點去排隊,我太天真了.......

聴朝信和一開門,D人係咪衝入電梯上20樓,定係直接跑樓梯 ...

如果唔係頭50人,搭電梯上十三樓再跑上去,或許可以接上十五樓左右,如果係一百人以外,可考慮十樓起跑
我已過咗盲儲,亦唔想做炒家或者助長炒家,因為我係玩家,figure全買嚟自用,其實只要有一次狠狠地大家都唔買,炒單冇人接,市道就會好,不過今時今日跟本冇可能成事,我本身都對Anakin入魔有10%興趣,不過已經有上一隻而今次HT做法表現出毫無企業良心同責任,本來任何一隻figure都可以搞網訂,偏偏選擇大倒退,亦表露咗Howard已經唔係一個玩家,完全冇咗一個玩家去推動玩家嘅心, 我唔會話唔再買HT, product好過咗頭兩三日我會上去訂,但擺明玩玩家嘅玩法我不能接受
聽日真係隨時上新聞,(咁啱今年動漫節首次回復開賣限定品,大把人等住炒新聞)

大熱天時通頂一晚,再朝早跑樓梯,唔人踩人都差錯腳或者中暑
一有人入醫院上新聞

跑上去爭路,頭十個企定之後又玩[呢個我朋友]遊戲
最得人驚係你睏街都無用,今次玩識實Q,實Q早啲畀你入去就WIN晒,
實Q好盡責唔亂放人,都仲有商場租戶
租戶半夜或一早話返鋪頭做嘢,只要做足登記實Q一定要放.
(信和商場最多玩具鋪同GAME鋪,你話佢哋啲員工同老細識唔識炒HT?)
排隊軍團入到去隨時都百九幾人已經排咗係度.
上面是旦一樣都開硬拖,一打交又上新聞
係sideshow訂算。
而家飛的出信和,等我!
不肖生 發表於 8-7-2018 02:39 AM
聽日真係隨時上新聞,(咁啱今年動漫節首次回復開賣限定品,大把人等住炒新聞)

大熱天時通頂一晚,再朝早跑樓 ...

即是如果想要就要問人買單…
是日500個Hot Toys 期間限定人偶排隊籌已派發完畢。

https://www.facebook.com/527464027322210/posts/1744334782301789/

唔知有冇混亂發生
唔夠人就咪鬼玩叫人排隊訂喇 咁多年都係咁 仲要唔知乜春人買 考慮下用實名訂 全唔全數比無所謂 因為真鐘意既人係唔介意 但係比抄家就條氣就唔順