Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 【千值練】真三一萬能俠黑三一公佈!

台灣個粒半破壞式所謂改件, 真係四圍都有人吹奏。
Lawchee 發表於 3-7-2018 12:32 PM
其實是不是應該在設定上有些不同呢? 而不是加對爪,加條圍巾,變黑色就算。 ...

我都同意,原色公布時都算量身設計,黑三一這種配件小改霸氣欠奉,且感覺跟原設計不協調
太貴玩唔起,奉勸之前個D買左31又中左蕉0既師兄睇定D先入。
luciferdark 發表於 4-7-2018 08:39 AM
台灣個粒半破壞式所謂改件, 真係四圍都有人吹奏。

點解話係半破壞式?又無破壞到本身任何零件
zoreyoi 發表於 4-7-2018 12:33 PM
點解話係半破壞式?又無破壞到本身任何零件

金屬撞金屬。

再況且, 有個POST有位網友話上左, 扭一陣就鬆, 但就無人理佢。
luciferdark 發表於 4-7-2018 06:03 PM
金屬撞金屬。

再況且, 有個POST有位網友話上左, 扭一陣就鬆, 但就無人理佢。 ...

買咗個補件 touchwood 裝到 活動自如 起碼解決咗斷腰問題 唔係裝都裝唔條腰 真係pk
千值爛原先嘅 ball joint 真係on x 仲夠擔改色出多隻 買貴幾百
wklchris88 發表於 4-7-2018 07:02 PM
買咗個補件 touchwood 裝到 活動自如 起碼解決咗斷腰問題 唔係裝都裝唔條腰 真係pk ...

唔係話幫老千, 老千今次隻真三一確係抵俾人問候家人。

但自己動手都解決到。
luciferdark 發表於 4-7-2018 07:21 PM
唔係話幫老千, 老千今次隻真三一確係抵俾人問候家人。

但自己動手都解決到。

無咁嘅時間同精力 畀錢解決到都偷笑
wklchris88 發表於 4-7-2018 07:25 PM
無咁嘅時間同精力 畀錢解決到都偷笑

幾分鐘搞掂, 乾淨紙巾你我屋企都有...
其實係咪巳經出左官圖?点解大家都話佢只係改色加配件既?
玩具Joe 發表於 4-7-2018 07:34 PM
其實係咪巳經出左官圖?点解大家都話佢只係改色加配件既?

https://ameblo.jp/sen-ti-nel-info/entry-12383864992.html
哦!我一直以為佢出Black Getter,原來係出Shin Getter既black ver.……

就係呢個世界有班人覺得越貴越值得買....越貴越買, 咁先與別不同....係, 我酸....2千幾真係同小朋友去玩開心過放舊唔知會唔會爛既玩具....
其實玩具本身設計如果有問題,只要肯負責,肯解決就是好的,但如果官方不理不踩的話,就真的說不過去,以為買家是兒童嗎?