Toysdaily 玩具日報

查看: 15246|回復: 16

[Hot Toys] 請問HT奇異博士會否出1/6?

因今集佢好閃,同埋佢掌握了唯一至勝關鍵,希望HT會出A3版
希望真的有,因冇買到
應該唔會掛,出都留番A4 啦,佢做形上都唔會有大改
老實講,機會唔大,因為服裝與獨立電影無乜分別,現在只有等dr. Strange 第2集, 又或者高追第一隻
神奇女俠 JL版咪同獨立電影版一樣,咪又系出。耐心等下,淡定有錢凈。
thor3佢客串時, 有戴黃色手套, 反而想佢出依個版
唔出既機會好大,因為睇過d報導話復3同復4時間好接近,加上HT話如果角色係復3造形上同之前出入不大的話,都唔會再出復3 VERSION,
套衫差唔多應該都唔會出,我反而期待佢第二集果時出,到時應該會有新造型
最近Deadpool已經跳到MMS490,當中MMS484至489懸空留位,好大機會係A3其他角色!
直接打上SB搵陳生.
今天已開訂
馬後炮咁講,其實HT又點會放過哩個賺錢機會呢?{:1_374:}
wkt2157 發表於 15-5-2018 02:42 PM
最近Deadpool已經跳到MMS490,當中MMS484至489懸空留位,好大機會係A3其他角色!

不如估下仲有咩可以出? war machine ?  博士個肥仔 friend?
newnov 發表於 18-5-2018 09:32 PM
不如估下仲有咩可以出? war machine ?  博士個肥仔 friend?

War machine Mark 4 期待
Civil  war 炒起,疊埋心水訂復仇3 or 4
弋物仙嘅機會好高,幾乎可以話係100%!HT從來都未試過有弋物仙但唔出!