Toysdaily 玩具日報

查看: 14437|回復: 18

[Hot Toys] 因咩原因 Hottoys 唔肯出 crossbones

呢隻嘢明明好 hit, 個個玩家都好期待, 但硬係唔明點解唔肯出, 唔通版權費太貴?
老實講, 係戲度同大茄冇分別
講真, 我係HT 都唔出, 冇市場, 大茄已經係原因
Google完都唔記得左原來有呢個角色{:2_314:}
呢隻嘢明明好 hit, 個個玩家都好期待  <~~~ 呢個數據邊度得來?
唔講唔知係一個角色
出咗一定有人會入手!
& 最想出 spiderman 返校日  奸角"禿鷹" 角色(因為太型了)!
因為……HT ceo 是
marvel big fans
君不見到佢呢個starwar fans連冷門嘅GRAND MOFF TARKIN都出到……就知
見SB長期放出做Display,將來可能又係放在限定版出!
Hottoys走數唔係第一次
做個間廠可能要食到一定數量先會同佢開工,但HT 計過條數無咁多人會訂,所以出嚟唔划算,應該係咁
天蠍座 發表於 11-2-2018 08:35 AM
呢隻嘢明明好 hit, 個個玩家都好期待

至少我一啲都唔期待
hawker 發表於 11-2-2018 03:24 PM
因為……HT ceo 是
marvel big fans
君不見到佢呢個starwar fans連冷門嘅GRAND MOFF TARKIN都出到……就 ...

所以之前咪有傳出SW係蝕.
其實有時啲公司批licesne俾間廠, 都要焗佢出埋啲其他唔係熱門既角色.

因爲净係樓主話想出
其實我都想知道樓主所講既話好多人都好期待呢樣野...係憑著邊度得黎既數據呢? 定係樓主自己好想或者自己有一兩個朋友都想.就認為好多人都想呢???