Toysdaily 玩具日報

[原創][作品分享]Lego 宇宙飛龍 (我哋又嚟啦!!)

原文章由 squareone 於 13-6-2007 09:21 發表
我真係好想知大大你係咪賣LEGO的? 邊樹搵黎咁多組件?

如果隻角係番黃色仲正 :shiny::shiny::shiny:

點都好, 繼續正下去...見意整埋隻飛龍一套:DD:DD:DD

原文章由 longbb1129 於 13-6-2007 03:25 AM 發表 ...

整埋隻飛龍, 嘩!! 會成張枱咁大, 真係唔夠零件, 而且家陣有另一隻機械人砌緊....我哥哥頭先剛剛打電話比我, 話佢剛响MK買咗啲零件.....但未見有隻角果啲黃色....要訂...:shy::shy:
原文章由 warxv 於 13-6-2007 10:50 發表
師傅!你真係太強了.

lego又有砌機械人比賽了,有沒有興趣玩下.

--當然有, 點報名參加..?:):)
原文章由 Fredsan 於 13-6-2007 01:58 PM 發表
救命呀 !!! 我以後唔玩 Lego 喇 !!
我覺得自己跟住佢砌好弱智呀 !!!

唉....我都係咁諗.......

我照住砌都好開心.....
大大咁砌完一定好有成功感.....

等我得閒砌隻luna 出黎玩下先...:)

送一張我最近既lego 照先...

這裡是大大全部的作品?
真係非常佩服大大的創意和努力!
原文章由 SARU 於 13-6-2007 19:04 發表

這裡是大大全部的作品?
真係非常佩服大大的創意和努力!

這裡是一部份的作品, 其他作品我之前已 post 過上嚟....(金毛獅王, 無敵巴拉達, 高達 (自創型號), 太寶郎, 高達 BB 戰士, 太空保衛者, 大武士,  陰陽電磁俠, 三一萬能俠)...嚟緊仲有....:love::love:
神呀~~~請受小弟一拜~~~:sad::o
嘩!!真係好勁!!次次都目定口呆有無說明書賣呀??想自己砌番隻玩吓!! 另外見到你三一張相都好型!!有無大相post嚟睇吓呀!!
原文章由 ericosiah 於 13-6-2007 19:22 發表
嘩!!真係好勁!!次次都目定口呆有無說明書賣呀??想自己砌番隻玩吓!! 另外見到你三一張相都好型!!有無大相post嚟睇吓呀!!

呢度有得睇 http://www.toysdaily.com/discuz/ ... light=%2Blongbb1129
:shiny: 好正啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~?:love:
原文章由 Fredsan 於 13-6-2007 13:58 發表
救命呀 !!! 我以後唔玩 Lego 喇 !!
我覺得自己跟住佢砌好弱智呀 !!!

又唔使講到咁誇張, 其實大家各有專長, 我都好欣賞砌模型好叻嘅人....:shy::shy::shy:
好利害
大大玩LEGO玩到出神入化...
勁 ..........................勁 ...........................................勁
大大真的好厲害!!!
大大你好勁呀:):)