Toysdaily 玩具日報

查看: 9432|回復: 12

[Hot Toys] Hot toys 1/6 arkham knight (紅藍齊)

呢隻係睇玩具TV先知HT出咗,本身好少玩figure所以唔會去訂,睇完片中晒毒即上網睇有冇人放單咁就入咗:love:玩開機械人嘅我其實唔係好知佢邊啲位屈得,不過造形靚就算齋企都型:he:
HT啲盒我好少掉,呢隻一樣~

支滅聲係同廠Babydoll嘅

:D:D:handshake::handshake:正!!

真係幾得架~  發表於 15-1-2018 09:05 AM
出得幾靚,可動亦算不錯

好少玩figure,包到實都郁到咁我接受^^  發表於 15-1-2018 09:08 AM
重型過主角:!

主角比較粗線條^^  發表於 15-1-2018 09:11 AM
全部紅甲面有紋理所以靚啲,但個頭就一般:he:

多謝C兄分享,我都等緊攞貨,呢隻真係靚過BATMAN...{:1_203:}

呢隻個身形都可以夾落真人版啲BATMAN度display喎~  發表於 15-1-2018 12:27 PM
靚係靚 但係好睇唔好玩
上身可動有限 好多車線位集中胳肋底
兩手向前平舉都驚爆線
最大問題手肘用既物料 好驚同arkham knight隻Batman梗出問題

-------------------------------------------------------------------------------
手擘伸直180度會前擘鬆開 會摸到一個大空位
Ching有冇E個問題?
kaselai 發表於 15-1-2018 12:48 PM
靚係靚 但係好睇唔好玩
上身可動有限 好多車線位集中胳肋底
兩手向前平舉都驚爆線

有呀,一伸直就會甩胶:DD不過我買佢都係貪靚預咗唔長久:p
bbq1120 發表於 15-1-2018 11:19 AM
多謝C兄分享,我都等緊攞貨,呢隻真係靚過BATMAN...

等緊派貨, 我都只係訂呢隻, 本身唔係batman fans 都好buy個design, playarts出時買唔到, 估唔到HT會出. 可動低就預咗, 唯一係唔鐘意個頭同身咁藍, 想佢好似cover art咁黑