Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 玩具日報視頻 模型部屋 第37次模型真人SHOW

玩具日報視頻 模型部屋  第37次模型真人SHOW

^_^  大家好 模型部屋又同大家見面了

係半年前 日報視頻既首個製作 就係採訪 牛池灣既第36次模型真人SHOW

半年已過  日報視頻  亦已製作左 三個常規節目

第37次模型真人SHOW 又再啟動了  今次活動更移師至 香港灣仔 伊利莎白體育館

我 白狼 同 老拍檔 VINCE 當然要去走他一回  來個採訪呢

今次既特別效果就係

白狼 採訪中途熄左個主收音咪  (大哭)  中後段大家可能要用耳筒啊  (淚)

來  淚之去片吧

https://youtu.be/oI3IFPS-Lg4

***玩具日報視頻 節目表***

正,好多年沒去模型show,睇番幾熱血...:^

有空去行一下也是不錯啊 ^_^  發表於 12-1-2018 04:01 PM
{:1_377:} great
聽得好辛苦...

今次係 ... 想比大家感受一下 現場氣氛 ... 等大家睇片時有 親歷奇景 既感覺 ... 知我地用心良苦 ma ??? {:2_286:}

以上係講笑 ja ... 其實,真係唔好意思至真,我剪片時已發現問題,其實應該要配過音 .... 但基於時間 ... 所以冇做到,真係唔好意思。:64: